41 mm capinda,Calibre 7 makina konmus,,21 yada 27 jewell diyor..okudugum kaynaklarda Calibre 7 GMT'nin Eta 2893-2 oldugu yaziyor,Panerai,Sinn,Iwc gibi markalarda bazI GMT modellerinde bu makinayi kullanmis,tabii grade seviyeleri farklidir mutlaka.Tag'覺n 27 tas dedigi ise Sellita SW-300'un GMT mod羹ll羹s羹 olabilir.cokta bilmiyorum acikcasi.Bir haftalik performansi +7 sn civarinda,bence yeterli,sonucta Cosc degil bisey degil.

Baselde tanidildiktan sonra,kimi Tag fanlari Rolex homeage olmakla elestirmis,isin o kismini cok kafaya takmadim acikcasi,

Bence eksi yanlari,oncelikle toka kismi,en azindan yeni nesil Aquaracer 500'ler gibi olsaymis iyiymis.ki onlar bile bence zayif.Bezelinde Aquaracer GMT modelindeki gibi seramik olmasini ve kapak kisminin safir cam olmasini tercih ederdim,gerci bunlarda olsa saat zaten baska bir sinifa giriyor,sonucta bu Tag Heuerin gorece uygun fiyata giris sinifi bir otomatik saati,zatende arka safir cam olsa, hani makinadada ole hayran hayran bakacak pek bi durum yok.Bu makina seyretme hevesimizi artik Calibre 1887'ye yada 1863'e b覺rakacaz.
Carrera GMT modelinde safir camli hali bu sekilde

ift renkli GMT bezeliyle 3.nesil Autavia'ya gonderme yapiyor.