İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Yorum yazmamışım. Çok uzak olduğum markalar olmasına rağmen inceleme ve fotolar ile yanımda hissettim. Değerli zamanlarınızı ayırıp paylaşımda bulunduğunuz için teşekkürler.
Yüksek saatçilik konusunda 2. Aydınlanma yazısını qp den Müjde Metin in AP firması tanıtımı ve Royal oak makine incelemesi ile yaşadım.
Tsf olarak bu bilgi ve deneyimlerin baskılı dergi ya da koleksiyoner serisi kitapçıklar görürüz umarım.
Gerçekten çok güzel bir yazı olmuş. Keyifle okudum, elinize sağlık.
Umarım diğer butik saat üreticileri ile ilgili yazılar da hazırlarsınız. Saat sektörü de aynı parfüm sektörü gibi sanırım. Ana akım markaların yanısıra, niş diyebileceğimiz ve başarılı modeller üreten üreticiler var ve aslında saat dünyasında daha saygın bir yere sahipler anladığım kadarıyla.