Öncelikle herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederim.
@Ufkyln Hocam tam olarak bu evet

@Kıvanç hocam keşke daha çok şey yazabileydim ama çok derin bir konu olamadı sanırım ama eğlenceli oldu galiba
@ekdellal Ateş ediyor tabirinin ta kendisi. piv piv
@canzdmr Aslında tam öyle diyebilir miyiz emin de olamıyorum, zira evet Tudor çok eski bir submarinerın aynısıydı zamanında, ve bu model o eski sub ın yeniden düşünülmesi tadında bir şeydi. Tudor biraz bir ailenin haylaz çocuğu gibi, farklı şeyler deneyip yine de işin içinden çıkabiliyor. Bi rolex bunu yapamazdı, eski modelini ne taklit edebilir, ne de yeniden düşünebilir, işi zor, göz önünde. Firma da güzel güzel tudora bunu yaptırıyor, meyvesini de yemek bize kalıyor. Sonuçta ikisi de kuran aynı adam, ikisinin de alt yapısı aynı.
@Umutt Hocam o zaman ben en iyi saat diye explorer anlatmayım, facia olurmuş gibi o

@Hellhound çok gaza geldim!
@Deniz hocam nasıl istersen ya, hepsi senin:D
@Xhantos bundan tam emin olamadım, zira şu an s63 AMG 100 TL olsa, golf 90 TL olsa, sizce hangisi fiyatta kazanır? Ben aslında sanırım tam olarak fiyat değil de, fiyat/performans bağlamında bakıyorum. Sonuçta ne olursa olsun asla satmayacak bile olsanız, bir saate 10 lira verip sonra 1 lira geri alacaksanız alasınız gelmez kanaatindeyim. Tabii ki iki saatin bütçe skalaları farklı ama yine de sonsuz paranız olsa yine de fiyatı daha iyi diye BB58 alınmaz, çok farklı denklemler işin içine girer diye düşünüyorum. Ama siz de haklısınız, bilemiyorum.