TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tudor BB58 Mavi Ref. 79030B Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Ozgur » 12 Au 2020, 07:48

Submariner
Festina lente
Kullan覺c覺 avatar覺
Ozgur

Ya: 50
Kay覺t: 19 Eki 2010, 19:05

Mesaj Kb8 » 12 Au 2020, 08:54

Cartier

SM-G975F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Kb8

Ya: 41
Kay覺t: 25 Eki 2015, 21:20

Mesaj moy » 12 Au 2020, 09:24

Rolex op39 hay覺rl覺 uurlu olsun.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan ba覺ms覺zl覺k olmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
moy

Ya: 39
Kay覺t: 10 ub 2015, 16:41

Mesaj woo2y » 12 Au 2020, 10:18

ip ucundan: Omega
Kullan覺c覺 avatar覺
woo2y

Kay覺t: 26 Haz 2019, 16:44

Re: Kutu A癟覺l覺覺 - Tudor BB58 Mavi Ref. 79030B

Mesaj haylo » 12 Au 2020, 12:09

Resim

Forumda bu modelin kutu a癟覺l覺覺 olmad覺覺 i癟in ilk mavi bb58 a癟ma keyfine eritim.

Biraz baa d繹necek olursak zaten ilk mesaj覺mda da bahsettiim 羹zere almay覺 d羹羹nd羹羹m bir model deildi, ancak hem forumda hem de internette baka baz覺 sayfalarda 癟ok癟a bahsedilince bakmaya karar verdim. 襤zmirde satan tek yer var zaten. Arad覺m ellerinde bir tane olduunu s繹yleyince akama kadar ay覺rmas覺n覺 rica ettim. Her arayana sadece bir tane var demek sat覺 stratejileri deilse eer ger癟ekten 癟ok nadir geldiini belirtti. Zaten daha model tan覺t覺lal覺 1 ay oldu. Buraya gelmesi de 1-2 hafta desen hen羹z 15-20 g羹nd羹r piyasada olan bir saat.

Resim

Saati almaya karar vermem 癟ok k覺sa s羹rd羹. Beraber almaya gitmeden 繹nce resimlerini eime g繹nderdim ve a癟覺k癟as覺 pek beenmedi. Ama gidip de saati koluma tak覺nca onun da fikri deiti. Zaten internetten yapt覺覺m arat覺rmalarda neredeyse hepsinde gidip canl覺 g繹r羹n diyorlard覺. Kald覺ki forumda tavsiye edenler de canl覺 g繹r羹n inceleyin demilerdi.
Resim

Saat ge癟mite Frans覺z donanmas覺 (Marine Nationales) i癟in 羹retildiinden bu model MN olarak bile an覺l覺yor s覺kl覺kla. Saatin rengi i癟in kimileri Navy Blue kimisi Tudor Blue diyor. Ger癟ekten 癟ok ho ve farkl覺 bir mavi. Yani ne 癟ocuksu irinler tarz覺 bir mavi ne de laciverte yak覺n. I覺覺n saate vurmas覺na g繹re veya g羹n i癟erisinde 覺覺覺n deimesine g繹re saatin rengi 癟ok tatl覺 deiiyor. Resim

Mesela u iki resim de ayn覺 odada farkl覺 zamanlarda 癟ekildi.
Resim

Saatte yine bir 繹nceki bb58 gibi Tudor un inhouse MT5402 mekanizmas覺 kullan覺l覺yor. 70 saat g羹癟 rezervi var. Mekanizman覺n detay覺na 癟ok girmeyeyim ancak Rolex in karde firmas覺 olmas覺 sayesinde onlar覺n gelitirdii teknolojiyi kullanma anslar覺 var.

Resim

Daha 癟ok yeni olduu i癟in zaman tutmas覺n覺 bilemiyorum. Zaten g羹nl羹k 繹l癟羹m yapacak deilim san覺r覺m. Birka癟 ayda bir kere geri veya ileri al覺r覺m diye d羹羹n羹yorum.
Resim

Bezel aluminyum olduu i癟in kadrana g繹re daha parlak kal覺yor. Kadran kimi zaman siyaha 癟alan bir renge b羹r羹n羹yor. Ger癟ekten 癟ok g羹zel renkler 癟覺k覺yor ortaya.

Ben her ne kadar farkl覺 a癟覺larda ve 覺覺kla saati fotoraflamaya 癟al覺sam da bu saati bulabilirseniz l羹tfen gidip kolunuzda inceleyin. Eer bu haliyle beenmediyseniz b羹y羹k ihtimalle kolunuzda beeneceksiniz.

Resim

Bu da kolumda duruu. Snowflake saat ve saniye kolu ilk defa g繹z羹me batmad覺. Nedense siyahta 癟ok g繹z羹me batm覺t覺. Belki de g羹m羹 renginden dolay覺 bana olduundan daha ince g繹r羹n羹yor gelmi olabilir.

Resim

Gelelim saatin lume ve gece performans覺na
Resim

Resim

Bu konuda beni 癟ok a覺rtan bir hususu da paylaay覺m. Akam 9 gibi saati kutusuna koydum. Sabah 8:30 da ie giderken takt覺覺mda hala parl覺yordu. Bu beni 癟ok a覺rtt覺. Bilmiyorum normali b繹yle midir ancak 12 saate yak覺n etkili olan bir lume kullan覺lm覺. Hem a覺rd覺m hem de 癟ok sevdim.

Benim izlenimlerim imdilik bu kadar. zetle bu modelin resimleri beni 癟ok etkilemese de ger癟ekte kolumdaki duruu g羹n i癟erisindeki tatl覺 renk deitirmeleri beni bu saati almaya y繹nlendirdi ve umar覺m keyifle kullanmaya devam ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
En son haylo taraf覺ndan 14 Au 2020, 10:19 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 6 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
haylo

Ya: 35
Kay覺t: 29 Au 2014, 10:47

Mesaj timeluxury » 12 Au 2020, 12:16

G羹zel g羹nlerde keyifle kullanman覺z dileklerimle...
Kullan覺c覺 avatar覺
timeluxury

Ya: 40
Kay覺t: 07 Eki 2017, 13:02

Mesaj mustybs » 12 Au 2020, 12:17

Hay覺rl覺 olsun. G羹zel g羹nlerde kullan覺n inallah...

SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
mustybs

Kay覺t: 10 Eyl 2019, 18:39

Mesaj hozburun » 12 Au 2020, 12:23

G羹le g羹le kullan覺n :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 281 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners