TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Longines Spirit Chronograph Automatic Blue Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj gozdentunay » 07 Au 2021, 21:13

Arkadalar merhaba,deerli yorumlar覺n覺z i癟in teekk羹r ederim..癟ok az yorum gelmi ben bunu maalesef 羹lkemizin i癟inde bulunduu psikolojiye bal覺yorum malum pekte az覺m覺z覺n tad覺 kalmad覺 ve 癟okta hakl覺y覺z umar覺m en k覺sa zamanda d羹ze 癟覺kar覺z .襤nan覺n dostlar saati ald覺m ama eskisi kadar o 癟ocuksu sevincimi ya覺yamad覺m :( Malum forumda bir癟ok kutu a癟覺l覺覺 yapt覺m ama a癟覺k癟as覺 bu d繹nemde kutu a癟覺l覺覺 i癟inde eski heyecan覺m覺 yitirdiimi g繹rd羹m..ben elbette severek saat almaya devam edicem ama art覺k forumda en az覺ndan uzun bir s羹re kutu a癟覺l覺覺 yapmay覺 d羹羹nm羹yorum.Bu son kutu a癟覺l覺覺m olacak .Bu zamana kadarki t羹m a癟覺l覺larda g羹zel dileklerini ileten ve yine bu forum sayesinde dostluklar覺n覺 kazand覺覺m t羹m saatsever dostlara teekk羹r ederim.Gelelim saatimize[emoji846] Saatimiz Longinesin pilot saatlerinin en yeni serisi olan Spirit serisinden benim en 癟ok beendiim chronolu modeli olan L3.820.4.93.6 kodlu modeli.
Hemen hemen t羹m Spirit modellerinde olduu gibi deri kay覺l覺 ve 癟elik bilezikli model alternatifleri mevcut..3 adet kadran rengi var Siyah-Beyaz ve mavi.Ben yeil ve mavi kadran sevdal覺s覺 olarak maviyi tercih ettim. ancak dier modelleride g繹r羹lmeye deer.. Saatimizin boyutu 42 mm ve boynuz mesafesi ise 22m mm kasa kal覺nl覺覺 ise 16.30 mm .10 bara kadar suya dayan覺kl覺l覺k 繹zellii mevcut.襤lemeli arap rakamlar覺,g羹m羹 kum rengi ibreleri ve super luminova 繹zellii ile de okunabilirlii olduk癟a y羹ksek bir pilot saati ..Uygulanan b羹y羹k beyaz rakamlar kadrana ek bir derinlik kazand覺r覺yor. Rakamlardaki fosfor etkileyici ve hafif g繹lgeli ortamlarda bile etkinleiyor. 襤lgin癟 bir 繹zellik..Mekanizmas覺 ise L 688.4 kalibre diye ge癟en Yakla覺k 66 saatlik g羹癟 rezervli monokristal silikon denge yayl覺, saatte 28'800 titreime sahip otomatik kurmal覺 mekanik bir mekanizma..
Ayn覺 zamanda COSC sertifikal覺 ve 5 y覺l garantili.. Bu arada t羹m Longines Spirit koleksiyonundaki her model, COSC Kronometre sertifikal覺.. Longines Mevcut katalog modellerini yeniden yay覺nlamak yerine,tek bir vintage modelden bahsetmeyen, tan覺mlanamaz eski tarz bir 癟ekicilie sahip tamamen yeni bir saat serisi yaratm覺. Spirit serisinin as覺l 羹retilme sebebi Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith ve Howard Hughes gibi efsanevi havac覺lar ve kaiflerin u癟ular覺nda kulland覺klar覺 Longines saatlerine ve o ruha ithafen 羹retilmesi.Hem vintage havas覺 hemde modern 癟aa uygun tasar覺m覺yla kolleks覺yonumda bulunmas覺 gereken bir saat olmas覺na karar verip sat覺n ald覺m.Karar vermemde en etkili as覺l sebep ise Longines ve bir癟ok markan覺n yetkili bayisi Eng saatin sahibi k覺ymetli abim Engin Yalamand覺r.. kendisine hem 繹zverisi hemde bu saat hakk覺nda uzun sohbetimizde bana derin bilgiler verip beni y羹reklendirdii i癟in teekk羹r ediyorum. kendisinden g羹venle al覺veri yapabilirsiniz..Daha iyilerinin sizlerin olmas覺 dileiyle.Teekk羹rler

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
En son gozdentunay taraf覺ndan 07 Au 2021, 23:29 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 3 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
gozdentunay

Kay覺t: 24 Kas 2017, 10:58

Re: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj gozdentunay » 07 Au 2021, 21:18

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
gozdentunay

Kay覺t: 24 Kas 2017, 10:58

Mesaj tcake » 07 Au 2021, 21:33

G羹zel anlar覺n覺za ahitlik etsin

GM 9 Pro d cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
tcake

Kay覺t: 05 Oca 2021, 12:02

Mesaj azizkaya » 07 Au 2021, 22:05

Hay覺rl覺 olsun.

SM-N960F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Al覺nca ya da sat覺nca piman olmad覺覺m bir saat olmad覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
azizkaya

Kay覺t: 14 Nis 2017, 01:02

Mesaj YakupDinler » 07 Au 2021, 22:05

Hay覺rl覺 ve uurlu olsun. G羹zel zamanlar g繹stersin [emoji3478]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
YakupDinler

Kay覺t: 20 ub 2021, 14:40

Mesaj uhpu » 07 Au 2021, 22:18

襤yi g羹nlerde kullan覺n,
Maalesef 羹lkemizde de forumda da eski tat tuz yok. Umar覺m k覺sa s羹rede eskisi gibi oluruz.

Ama bu a癟覺l覺a ilgi az da olsa bence k羹smeyin ve her yeni saat al覺m覺nda a癟覺l覺lara devam edin.

Hay覺rl覺 uurlu olmas覺n覺 temenni ediyorum.

G羹zel zamanlar g繹stersin
Kullan覺c覺 avatar覺
uhpu

Kay覺t: 05 Kas 2013, 02:00

Mesaj mstfduz » 07 Au 2021, 22:21

Hay覺rl覺 olsun ,g羹zel zamanlar g繹stersin.癟ok g羹zel.

Redmi Note 8 Pro cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
mstfduz

Kay覺t: 26 Oca 2018, 00:45

Mesaj MehmetKarat羹rk » 07 Au 2021, 22:51

Harika bir Longines
Hocam hay覺rl覺 olsun g羹zel zamanlar g繹stersin
keke d羹z olan modeldeki tarih 癟ark覺 olmasayd覺
Olsayd覺 da 6 y繹n羹nde olsayd覺 bende ciddi ciddi d羹羹n羹rd羹m

Resim
En son MehmetKarat羹rk taraf覺ndan 07 Au 2021, 23:06 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Olmad覺 diye 羹z羹ld羹羹n dua'ya, g羹n gelir sevinirsin
Kullan覺c覺 avatar覺
MehmetKarat羹rk

Ya: 42
Kay覺t: 16 Au 2017, 20:57

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners