Hemen hemen t羹m Spirit modellerinde olduu gibi deri kay覺l覺 ve 癟elik bilezikli model alternatifleri mevcut..3 adet kadran rengi var Siyah-Beyaz ve mavi.Ben yeil ve mavi kadran sevdal覺s覺 olarak maviyi tercih ettim. ancak dier modelleride g繹r羹lmeye deer.. Saatimizin boyutu 42 mm ve boynuz mesafesi ise 22m mm kasa kal覺nl覺覺 ise 16.30 mm .10 bara kadar suya dayan覺kl覺l覺k 繹zellii mevcut.襤lemeli arap rakamlar覺,g羹m羹 kum rengi ibreleri ve super luminova 繹zellii ile de okunabilirlii olduk癟a y羹ksek bir pilot saati ..Uygulanan b羹y羹k beyaz rakamlar kadrana ek bir derinlik kazand覺r覺yor. Rakamlardaki fosfor etkileyici ve hafif g繹lgeli ortamlarda bile etkinleiyor. 襤lgin癟 bir 繹zellik..Mekanizmas覺 ise L 688.4 kalibre diye ge癟en Yakla覺k 66 saatlik g羹癟 rezervli monokristal silikon denge yayl覺, saatte 28'800 titreime sahip otomatik kurmal覺 mekanik bir mekanizma..
Ayn覺 zamanda COSC sertifikal覺 ve 5 y覺l garantili.. Bu arada t羹m Longines Spirit koleksiyonundaki her model, COSC Kronometre sertifikal覺.. Longines Mevcut katalog modellerini yeniden yay覺nlamak yerine,tek bir vintage modelden bahsetmeyen, tan覺mlanamaz eski tarz bir 癟ekicilie sahip tamamen yeni bir saat serisi yaratm覺. Spirit serisinin as覺l 羹retilme sebebi Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith ve Howard Hughes gibi efsanevi havac覺lar ve kaiflerin u癟ular覺nda kulland覺klar覺 Longines saatlerine ve o ruha ithafen 羹retilmesi.Hem vintage havas覺 hemde modern 癟aa uygun tasar覺m覺yla kolleks覺yonumda bulunmas覺 gereken bir saat olmas覺na karar verip sat覺n ald覺m.Karar vermemde en etkili as覺l sebep ise Longines ve bir癟ok markan覺n yetkili bayisi Eng saatin sahibi k覺ymetli abim Engin Yalamand覺r.. kendisine hem 繹zverisi hemde bu saat hakk覺nda uzun sohbetimizde bana derin bilgiler verip beni y羹reklendirdii i癟in teekk羹r ediyorum. kendisinden g羹venle al覺veri yapabilirsiniz..Daha iyilerinin sizlerin olmas覺 dileiyle.Teekk羹rler
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi