archer75 » 16 Ara 2015, 15:33
Saat ile ilgili k覺sa incelemem.
Saatin 繹zellikleri;
PP Aquanaut serisi 1997 lansman覺 yap覺lan 覺k bir casual saat. Saatin sekizgen formu yuvarlat覺larak daha modern bir hava verilmi. Saatin kau癟uk kay覺覺n覺n deseni saatin kadran覺na da ilenmi b繹ylece kay覺 ve kadran aras覺nda bir b羹t羹nl羹k salanarak saate 癟ok ayr覺 bir hava verilmi. Vidali tepeye sahip saatin 120 metre suya dayan覺kl覺l覺覺 mevcut ve arka kasas覺 safir cam olduundan dolay覺 324 S C kalibrenin t羹m g羹zelliini g繹rebiliyorsunuz. Saatin kendine has bir rotor sesi var, ilk duyduunda ne oluyor diye biraz tedirgin olmutum [emoji4]. 213 par癟a'dan oluan kalibre 45 saate kadar g羹癟 rezervi salayabiliyor. Saat 3 y繹n羹nde tarih penceresine ve saniye koluna sahip. Bu zamana kadar hi癟 tarih g繹stergesiz saatim olmad覺, ve hepsi de 3 y繹n羹nde idi olmasa veya farkl覺 yerde olsa nas覺l olur bilemiyorum. Beyaz alt覺n uygulanm覺 lumino uygulanm覺 Arabik rakamlara ve kollara sahip. Saat ile ilgili izlenimlerim;
- Saat ku t羹y羹 gibi hafif, bu zamana kadar kulland覺覺m ve denediim en hafif saat.
- Zarif ve ince bir g繹r羹nt羹s羹 var.
- Kau癟uk kay覺 癟ok yumuak ve kendine has bir desene sahip.
- Kay覺覺n deployant clasp'in 羹zerindeki PP motifi saatin en g繹z al覺c覺 繹zelliklerinden birisi.
- Kay覺覺n ayar mekanizmas覺 yok, dolay覺s覺 ile ilk kullan覺mda fazlal覺klar覺 sizin 繹l癟羹ye g繹re kesmeleri gerekiyor.
- Her t羹rl羹 k覺yafetle uyum salayabilir bir g繹r羹nt羹s羹 var yaln覺z tak覺m elbise konusunda emin deilim, bir iki resim paylaaca覺m
- Kadran geni, havadar diyebiliriz. 40 mm 羹zeri bir intiba bile verebiliyor.
- L羹me g繹r羹nt羹s羹n羹 ben 癟ok beendim, aa覺daki resimde sizlerde g繹rebilirsiniz.
zetle, daha 繹nce akl覺mda olmayan ve 羹zerinde d羹羹nmediim bir saati alarak doru bir karar verdiimi d羹羹n羹yorum. u an sadece 5 g羹n kadar kulland覺m, kullan覺m ile ilgili tecr羹belerimi daha sonra tekrar aktar覺r覺m.