TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Audemars Piguet Royal Oak Extra-Thin 15202 Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Audemars Piguet Royal Oak Extra-Thin 15202 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj MertYe » 19 Tem 2015, 21:40

15202 癟ok g羹zel bir ap modeli fakat anlayamad覺覺m bir nokta var. Optik olarak 15400 ile benzer bir saat internet 羹zerinde de bir癟ok yerde kar覺lat覺r覺lm覺lar resimlerine bakt覺覺m kadar覺yla arada saniye kolu ve kadrandaki ap yaz覺s覺 d覺覺nda ben bir farkl覺l覺k yakalayamad覺m optik olarak. Tabiki farkl覺l覺klar覺 olmasa bu ciddi fiyat fark覺 olmaz. Anlamad覺覺m nokta bu modeli bu kadar 繹zel yapan sebepler nedir?

Yanl覺 anla覺lmak istemiyorum niye bu kadar pahal覺 diye sorgulam覺yorum fakat bu modelin bu kadar efsane olmas覺n覺n sebebi nedir diye anlamaya 癟al覺覺yorum. SerdarFB nin a癟t覺覺 konuda ilk 癟覺kt覺覺 d繹nem submarinerin 10 kati gibi bir fiyat etiketine sahip olduu yaz覺yordu. Sonu癟 olarak bu saat neden efsane biri beni ayd覺nlat覺rsa sevinirim. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj jgoodbye » 20 Tem 2015, 00:07

hay覺rl覺 uurlu olsun. 癟ok g羹zel bir saat.
Kullan覺c覺 avatar覺
jgoodbye

Kay覺t: 23 May 2014, 19:38

Mesaj Bg17 » 20 Tem 2015, 01:08

Mert aslinda baya fark var ama detayda. En onemlisi makenizma farki, daha sonra boyut, 41mm vs 39mm. Kalinliklarda farkli.

15400 aslinda biraz ticari amacla cikarilmis bir saat. Yani 15202 nin efsanevi imajindan yararlanip daha ucuza daha fazla saat satmayi amacliyor. Sonucta orjinal o degil.

Eger sadece royal oak imaji isteniyorsa ve dikkat cekme acisindan daha iri saat tercih ediliyorsa 15400 yerine offshore daha mantikli.

Forumda bu konuda cok tartisma ve bilgi var, biraz arastir. Bende 15400 uncok dusundum ama bir turlu elim gitmedi... Bazisina ise 15202 cok ufak geliyor. Sonucta bol secenek iyi birsey, her saat herkese gore degil.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj MioPrivato » 20 Tem 2015, 19:36

Bg17 yazd覺:Serxx :champ:

YsrFCB :champ:

Bond :champ:

Whiskey :champ:

mioprivato :champ: bende ayni fikirdeyim. Askinda bence jumbo bile pahali, ama saatin buyusu var. ap koleksiyonunda alinabilecek tek saat bence..

Aynen oyle, saatin gercektende buyusu var. Jumbo olmasi zaten en guzel yani! Ayrica marka degeride yuksek bir marka AP.
Karim bana, ''Benmi, Saatlerinmi?'' diye sordugunda dusunmek icin zaman istedim ve kronometresini actirdim..
Kullan覺c覺 avatar覺
MioPrivato
Contributor

Ya: 35
Kay覺t: 13 Tem 2015, 19:09

Mesaj BarisFB » 21 Tem 2015, 08:41

Abi forumdan uzak kald覺m ka癟覺rm覺覺m bunu...vakti zaman覺nda konumutuk zaten 癟ok tebrikler 癟ok doru bi karar olmu :thumbup: :thumbup: :thumbup:
sen kullan biraz, bakt覺n s覺k覺l覺yosun yard覺mc覺 oluruz :lol: :lol:
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj Bg17 » 21 Tem 2015, 20:27

tesekkurler Baris... Belki 100 kere konustuktan sonra ap jumbo oldu... Simdilik baska bir saate elim gitmiyor, bakalim zaman ne gosterecek...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj girvenella » 03 Au 2015, 10:34

Bg17 yazd覺:Mert aslinda baya fark var ama detayda. En onemlisi makenizma farki, daha sonra boyut, 41mm vs 39mm. Kalinliklarda farkli.

15400 aslinda biraz ticari amacla cikarilmis bir saat. Yani 15202 nin efsanevi imajindan yararlanip daha ucuza daha fazla saat satmayi amacliyor. Sonucta orjinal o degil.

Eger sadece royal oak imaji isteniyorsa ve dikkat cekme acisindan daha iri saat tercih ediliyorsa 15400 yerine offshore daha mantikli.

Forumda bu konuda cok tartisma ve bilgi var, biraz arastir. Bende 15400 uncok dusundum ama bir turlu elim gitmedi... Bazisina ise 15202 cok ufak geliyor. Sonucta bol secenek iyi birsey, her saat herkese gore degil.

G羹zel a癟覺klama. Hay覺rl覺 olsun
Kullan覺c覺 avatar覺
girvenella

Kay覺t: 26 Tem 2010, 14:47

Mesaj aylin » 09 Au 2015, 19:25

canl覺 g繹rmek nasip olmad覺 ama kesinlikle sanat eseri tebrikler... :champ: :champ: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
aylin

Kay覺t: 07 Au 2015, 18:36

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], kogan, selfwinder ve 271 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners