Steinhart'覺 bugun kargoladim. Alan arkadaa hay覺rl覺 olsun. Bu zamana kadar kulland覺覺m en g羹zel diverd覺.Yerine gelen diver覺 tam bilene guzel bir k繹fte + nato kay覺 benden hediye Ama pein soyleyeyim bilene helal olsun.
--------
襤lk mesaja da ekleyelim incelemeyi..
Gece uyuya kalmisim olayi sonlandiramadan
Arkadaslar saatimiz Steinhart Ocean 1 39mm
Ayn覺 saatin 42mm olan覺n覺 yakla覺k 1 sene keyifle kulland覺m. Saat bana sevmediim submariner tasar覺m覺n覺 sevdirdi.
Ancak 2 adet 44mm luminor Pam sahibi olmama ve bilek konforlarina hayran olmama ramen 42mm diver bana biraz b羹y羹k geldi. Sanirim boynuzlarin yapisindan ya da celik kordonla beraber iyice agirlasmasindan vs.. 1-2 kere de keske sub gibi 40mm olaymis diye dile getirmistim.
Ciddi ciddi sub icin butce ayirma planlari/hesaplari yaparken bu saatle karsilastim ve almam 2sn falan surdu
Steinhart diverlari ilk bata 42mm ve 39mm olarak uretiyormu. 1-2 sene bu sekilde devam ettikten sonra 39mm kasa maliyetlerinin yukselmesini bahane edip sadece 42mm ile devam edecegini duyurmu.
Bu saati Almanya'daki bir kolleksiyonerden buldum. Saati alm覺 ve hi癟 kullanmam覺 yillardir! Saat sifirdi! Mucize gibi bisey benim icin
Bilinen model ama yine de kisa kisa anlatirsak..
- safir cam
- 2824-2 makina
- yesil lume
Guncel modelden farki sadece olcusu degil. Arka kapak farkli, kadranda "ocean one" yerine "ocean 1" yaziyor. Kollar da hafif farkli. Kutu zaten tamamen farkl覺. Karton kutu icinden gayet ust d羹zey kalitede piano black bir kutu 癟覺k覺yor..
Bu saati bulmasaydim 42mm olanini ancak submariner almak icin satardim. Bunu da ilerde belki bir sub alinca elden cikartirim ama listemde sub bayagi ikinci plana dustu artik
Alacak saat cok ondan once
Simdi fotolar...
son olarak bu da 42mm ve 39mm yan yana