Uzun s羹re 2000 羹zeri bir b羹t癟e ile kadran覺 lacivert kordonu metal yar覺 sport bir isvi癟re saati ar覺yordum.
Longines'in bir ka癟 modelini inceledim fakat beendiim modeli 4000 civar覺ndayd覺.
r羹nleri incelerken ankara taurus konyal覺 saaatte vitrinde bu saati g繹rd羹m. kasas覺 tam istediim gibiydi mat lacivert fakat kordonu deriydi. Yine de fiyat覺n覺 uygun g繹r羹nce dayanamay覺p ald覺m. Daha sonra konyal覺 saatte 癟al覺an arkada ayn覺 seriye ait u 羹r羹n羹n http://www.tissot.ch/products/tissot-quickster/T0954171106700.html kordonunu takabileceini s繹yledi. 1 ay kadar 羹r羹n羹 lacivert kordonu ile kulland覺m, kordonu isvi癟reden geldikten sonra arad覺lar (uzun s羹re ilgilenip anlatt覺lar saolsunlar

720+190 kordon ile b羹t癟emin 癟ok alt覺nda istediim arad覺覺m saate sahip oldum. 羹stelik kimsede olmayan bir modelim olmu oldu.
Gelelim kulland覺ktan sonraki g繹r羹lerime lacivert deri kordonu ile 癟ok fazla sportif duruyordu fakat kot pantolon ve mavi kanvasa bir o kadar yak覺覺yordu.
metal kordon ile a覺rl覺覺 yakla覺k %15 oran覺nda artt覺 ince ve k羹癟羹k bir bilee sahip olduumdan ilk kulland覺m da bu a覺rl覺覺 hissettim. fakat 癟ok 覺k durdu hemen hemen her k覺yafetle g羹zel duruyor.
ve fotolar.