Sade ve 覺k bir saat istiyordum. Hem spor hem klasik. Diver olmasa da denizci ruhu ta覺mal覺yd覺. Ve hi癟 eskimeyecek bir tasar覺ma sahip olmal覺yd覺.
ok fazla saat aras覺nda gittim geldim. Her seferinde ite bu desem de sonunda fikrimi hep deitirdim. D繹n羹p dola覺p ayn覺 saat 羹zerinde karar k覺l覺yordum ama daha almadan koluma takmadan s覺k覺l覺yordum. Ve sonra sil batan.. Ama dediim gibi sonunda arad覺覺m覺 buldum. Bu saatin i癟imdeki saat ak覺n覺n ateini ne s羹reliine s繹nd羹receini bilemiyorum. Ama bir 繹nceki tecr羹beme dayanarak 癟ok da uzun s羹receini sanm覺yorum.
Omega arad覺覺m kriterlerin pek 癟ouna sahip. Buna ramen beni en 癟ok cezbeden yan覺 o mavi kadran覺. Paylat覺klar覺mda dahil, 癟ou fotoraf覺 bu 覺覺k vurduk癟a dalgalanan maviliin g羹zelliini anlatmaktan aciz kal覺yor.elik kordon bu esiz maviyi daha da 繹n plana 癟覺kar覺yor. San覺r覺m onu hi癟bir zaman mavi deri kordon ile kullanmayaca覺m.
Saatin 癟ap覺 38,5 mm. Bileklerim ince olduundan bu 繹l癟羹 benim i癟in ideal. 襤ndeksler sivri u癟lara sahip yelkovan覺da ok ba覺 eklinde sonlan覺yor. Bunlar pek 癟ok kiiye itici gelebilir ama saatin genel uyumunu g繹rd羹klerinde o kiiler de fikirlerini deitireceklerdir buna inan覺yorum.
Farkl覺 bal覺klar alt覺nda farkl覺 mekanlarda ve durumlarda 癟ekilmi fotoraflar覺n覺 paylamaya devam edeceim ama imdilik aa覺dakiler var elimde. Bir sonraki kutu a癟覺l覺覺nda g繹r羹mek 羹zere herkesin hayalindeki saate bir an 繹nce kavumas覺 dilei ile