TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tudor Black Bay Midnight Blue 79220B Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Tudor Black Bay Midnight Blue 79220B Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj hakanefe » 26 Nis 2015, 11:39

Merhaba arkadalar, sizlerle d羹n alm覺 olduum yeni saatimi payla覺rken bu saati se癟memdeki nedenleri de anlatmaya 癟al覺aca覺m.
Malum saat tutkusu ile zaman i癟inde saatler al覺p satt覺m ve hepsini sizlerle paylamaya 癟al覺t覺m. Bu s羹re癟 i癟erisinde kendime en uygun olan marka ve modeli arad覺m s羹rekli. Zamanla gelien saat zevkim dorultusunda bir saatten beklentimin ne olduunu ve nas覺l 繹zelliklere sahip olmas覺n覺 istediimi d羹羹nd羹m. Bu neticede istediim saatin ilk 繹nce klasiklemi bir tasar覺m覺n覺n olmas覺n覺 istedim. Yani arad覺覺m saatin 30 y覺l 繹nceki tasar覺m覺 ile g羹n羹m羹zde 羹retilen modelinin ayn覺 癟izgide olmas覺 gerekliydi. Eskimeyen bir tasar覺m olmal覺 ve bundan 30 y覺l sonra da klasiklemi deimeyecek bir tasar覺m覺 olmal覺yd覺 :geek:
Bir dier istediim 繹zellik de saati hem metal bilezikle, hem deri kay覺la, hem de nato kay覺la kullanmak istiyordum. B繹ylece ayn覺 saati 3 farkl覺 kombinasyonla kullanm覺 olacakt覺m.
Saatte tarih olmamas覺n覺 istedim. Sadece saat olsun, sade bir kadran, no date olsun dedim :thumbup:
Hem tak覺m elbiseyle hem de spor k覺yafetlerle takabilmem gerekliydi.
E tabi 襤zmir'de s羹rekli denizle i癟 i癟e yaayan biri olarak saatin bir diver olmas覺 gerekliydi :D
Bu dorultuda bir 癟ok saati denedikten sonra en 癟ok beendiim saatin Tudor Black Bay Mavi bezelli olduuna karar verdim. Bu saatin k覺rm覺z覺 bezellisi de 癟ok g羹zel ama mavi olan覺n her t羹rl羹 k覺yafetle daha uyumlu olabileceini d羹羹n羹yorum.
ou kiinin de bildii 羹zere saatimize Eta 2824-2 mekanizma can veriyor. Baz覺 arkadalar覺n neden in-house mekanizmay覺 beklemedin dediklerini duyuyorum ama 2824-2 mekanizma yayg覺n servis a覺, masrafs覺z bak覺m 羹cretleri ve kendini y覺llard覺r ispatlam覺 olmas覺 ile benim i癟in yeterli bir mekanizma :thumbup:
Neden Tudor sorusuna gelince de ben Tudor'un zaten g羹癟l羹 olan marka imaj覺n覺n ileride 癟ok daha yukar覺 seviyelerde olaca覺na inan覺yorum :champ:

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Tam da alaca覺m saatin ne olduuna karar vermiken d羹n 癟ok sevindirici bir haber ald覺m. 5 ay sonra d羹nyaya gelecek 癟ocuumun erkek olduunu 繹rendim. Bunun sevinciyle atlay覺p arabaya K羹lah癟覺olu'nun yolunu tuttum ve saati ald覺m :thumbup:

Saatle ilgili izlenimlerimi de sizlerle paylamak istiyorum. Saatimiz karton bir kutunun i癟inde 癟ok kaliteli ve 覺k bir ahap kutunun i癟inden bize g繹z k覺rp覺yor. ok baar覺l覺 bir kutu olduunu s繹ylemeliyim. i癟i kahverengi deriden yap覺lm覺. Kutu i癟eriinde bir adet lacivert nato kay覺, deri bir c羹zdan覺n i癟inde saatin seri numaras覺n覺n da yazd覺覺 bir sertifika bulunuyor.

Resim

Resim

Resim

Metal bilezii tamamen brushed yap覺lm覺 ve 22 mm'den incelerek aa覺ya iniyor ve olduk癟a konforlu. Brushed kalitesi 癟ok baar覺l覺 :champ:
Tokas覺ndaki i癟ilik de 癟ok tatmin edici. ok net olarak a癟覺l覺p kapan覺yor :thumbup:

Resim

Resim

Saatimizin arka kapa覺 :thumbup:

Resim

Saatin en beendiim y繹nlerinden biri de kasan覺n vintage stili ve Big Crown :thumbup:

Resim

Saatin kadran覺 mat siyah ve klasiklemi ve Tudor ile 繹zdelemi Snowflake kollar :super:

Resim

Bunlar da dier 癟ektiim fotoraflar.T羹m arkadalar覺ma iyi dilekleri i癟in imdiden teekk羹r ederim :champ:

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
En son hakanefe taraf覺ndan 27 Nis 2015, 12:18 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakanefe

Ya: 44
Kay覺t: 28 May 2014, 18:51

Re: Tudor Black Bay Midnight Blue 79220B Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj khef » 26 Nis 2015, 11:44

Cok guzel bir secim, tebrikler. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
khef

Ya: 44
Kay覺t: 07 Mar 2014, 13:02

Mesaj Anesthesia » 26 Nis 2015, 11:45

癟ok g羹zel, inceleme ve fotoraflar i癟in de teekk羹rler, g羹zel g羹nlerinizde kullan覺n :champ: :champ:

ve tabi ki Allah bebeinizi sal覺kla kuca覺n覺za almay覺 nasip etsin, tebrik ederim :super: :super:
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj hozburun » 26 Nis 2015, 11:48

Oncelikle bebek icin tebrikler, Allah tamamina erdirsin :) Tudor da harika, gule gule kullanin :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj hakan1970 » 26 Nis 2015, 12:11

Bebek i癟in 癟ok tebrikler , sal覺kla inallah
Saat s羹per , g羹le g羹le kullan覺n
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Mesaj Bond » 26 Nis 2015, 12:15

ok tebrikler :champ: G羹zel bir model se癟ilmi :thumbup: 襤yi g羹nlerde kullan覺ls覺n :champ:

Kullan覺c覺 yorumlar覺 ve kaliteli fotoraflar i癟in teekk羹rler :champ:

Bebek i癟in ayr覺ca tebrikler :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Cct » 26 Nis 2015, 12:25

ncelikle bebek i癟in tebrikler, baht覺 a癟覺k olsun :thumbup:

Modelde 癟ok g羹zel :champ: Black Bay'lerin kendine has Nato kullan覺m覺na bay覺l覺yorum. Beyaz luminasyonda 癟ok daha diri duruyor.

G羹le g羹le kullan :champ:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj Caner1983 » 26 Nis 2015, 12:27

Tebrikler
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Sonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 281 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners