TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tag Heuer Formula 1 Calibre 5 Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Tag Heuer Formula 1 Calibre 5 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj eyimen » 10 Eyl 2015, 11:44

Forumda ilk kutu a癟覺l覺覺m olacak. Her eyden 繹nce, k覺sa s羹re 繹nce dahil olduum bu forumda 癟ok g羹zel bir forum ortam覺yla kar覺lat覺覺m覺 s繹ylemeliyim. Uzun zamand覺r hasretini 癟ektiim bir durumdu bu :thumbup: Saatlere her zaman ilgim olmutu ama bu boyutlarda deildi tabi ki. Bu forumun bu sevgiyi 癟ok yukar覺lara 癟ektii bir ger癟ek :champ:

Gelelim saate.. Takip edenler bilir, bir s羹redir 5000 TL alt覺nda siyah veya koyu kadranl覺 bir saat bak覺yordum. Alternatiflerim aras覺nda Longines Hydro, Tag Aquaracer en g羹癟l羹 adaylard覺. 襤kisi de ayn覺 seviyede makinalar kullan覺yordu ama fiyatlar覺 aras覺nda ciddi fark vard覺. Bu y羹zden g繹nl羹m Longines'den yanayd覺 ama bir ka癟 saat癟ide denedikten sonra vazge癟tim.

Geriye Aquaracer kalm覺t覺 ve koluma takana kadar Aquaracer alaca覺m覺 d羹羹n羹yordum(mavi yada siyah kadran). Sadece ne renk olaca覺na karar verecektim. Ama koluma tak覺nca saat ufac覺k g繹r羹nd羹 g繹z羹me ki bileim ince bile diyebilirim. Saatlerim genelde 42 mm ama, hepsinde bezel incecik. Bu y羹zden 40.5 癟ok da farketmez demitim ama bezel de iin i癟ine girince tahminlerimin 繹tesinde k羹癟羹k durdu. Dedim buraya kadar gelmiken vitirndeki bir ka癟 saate daha bakay覺m. Daha 繹nce hi癟 dikkatimi bile 癟ekmemi olan Formula 1 serisine g繹z羹m iliti. Onlar覺 da denedim ve ne hikmetse siyah kadran ararken g繹nl羹m yine beyaza kayd覺 :lol: (Serkan Bey'e mesaj at覺p Aquaracer i癟in fiyat bile istemitim, unutmadan saatin uygun fiyata al覺nmas覺 konusunda yard覺m覺n覺 esirgemeyen Serkan Bey'e(SeRxx) teekk羹r ederim)

Ankara'da ya覺yorum ve burada Tag Heuer sadece Saat ve Saat maazalar覺nda sat覺l覺yor(bir de Greenwich var ama istediim model orada yoktu). Haliyle al覺verii 襤stanbul'dan yapt覺m 8-) Saat kargo ile elime ulat覺 ve geldiinde 癟al覺覺yordu. Ben de hemen koluma tak覺p kullanmaya balad覺m. 襤ki g羹nde toplam 6 sn geri kald覺. Biraz daha kullan覺nca ortalama deerleri paylaaca覺m.

G繹r羹lerime gelince.. Saatin i癟ilii m羹kemmel, elime ald覺覺mda Longines Hydro'daki i癟ilik beni biraz soutmutu. Kadran覺na bir t羹rl羹 覺s覺namam覺t覺m. Formula 1'in kadran覺, bezeli, kasas覺 ger癟ekten harika ama her g羹zelin olduu gibi bunun da bir kusuru var: Kordonu.
Bana g繹re kordon genilii saate g繹re biraz ince kalm覺 ve bakla aral覺klar覺 da olmas覺 gerekenden biraz fazla. Tabi bu yoruma a癟覺k bir durum da olabilir ama dier saatlerim koluma kal覺pl覺 bir ekilde otururken Formula 1 biraz oynak kal覺yor gibi. Belki de biraz al覺mak laz覺md覺r bilemiyorum. Klips ise herkesin az覺l覺 d羹man覺 olmu ama kenar覺ndan basmal覺 klipslerin 癟覺k覺nt覺lar覺 genelde kolumu rahats覺z eder. Bu y羹zden tak覺p 癟覺karmas覺 daha zor olsa da bu klipsi sevdim.

Siyah kadran da, inallah bir sonraki saate diyor ve kapat覺yorum :lol:

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
En son eyimen taraf覺ndan 11 Eyl 2015, 18:49 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 4 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Re: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj lucifer666tr » 10 Eyl 2015, 11:52

longines ?
Kullan覺c覺 avatar覺
lucifer666tr

Ya: 41
Kay覺t: 26 Au 2013, 11:30

Mesaj khef » 10 Eyl 2015, 12:10

Orient M-Force? :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
khef

Kay覺t: 07 Mar 2014, 13:02

Mesaj Archimed » 10 Eyl 2015, 12:28

Sanki Seiko kutusu?
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj eraslani » 10 Eyl 2015, 12:45

Sanki bir prospex?
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj Tgm » 10 Eyl 2015, 12:47

Bence de Seiko
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj eyimen » 10 Eyl 2015, 13:04

Maalesef doru tahmin yok hen羹z :D
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj kilimanjaro » 10 Eyl 2015, 13:22

Omega ?
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Sonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kogan, Wwtr ve 293 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners