Gelelim saate.. Takip edenler bilir, bir s羹redir 5000 TL alt覺nda siyah veya koyu kadranl覺 bir saat bak覺yordum. Alternatiflerim aras覺nda Longines Hydro, Tag Aquaracer en g羹癟l羹 adaylard覺. 襤kisi de ayn覺 seviyede makinalar kullan覺yordu ama fiyatlar覺 aras覺nda ciddi fark vard覺. Bu y羹zden g繹nl羹m Longines'den yanayd覺 ama bir ka癟 saat癟ide denedikten sonra vazge癟tim.
Geriye Aquaracer kalm覺t覺 ve koluma takana kadar Aquaracer alaca覺m覺 d羹羹n羹yordum(mavi yada siyah kadran). Sadece ne renk olaca覺na karar verecektim. Ama koluma tak覺nca saat ufac覺k g繹r羹nd羹 g繹z羹me ki bileim ince bile diyebilirim. Saatlerim genelde 42 mm ama, hepsinde bezel incecik. Bu y羹zden 40.5 癟ok da farketmez demitim ama bezel de iin i癟ine girince tahminlerimin 繹tesinde k羹癟羹k durdu. Dedim buraya kadar gelmiken vitirndeki bir ka癟 saate daha bakay覺m. Daha 繹nce hi癟 dikkatimi bile 癟ekmemi olan Formula 1 serisine g繹z羹m iliti. Onlar覺 da denedim ve ne hikmetse siyah kadran ararken g繹nl羹m yine beyaza kayd覺

Ankara'da ya覺yorum ve burada Tag Heuer sadece Saat ve Saat maazalar覺nda sat覺l覺yor(bir de Greenwich var ama istediim model orada yoktu). Haliyle al覺verii 襤stanbul'dan yapt覺m

G繹r羹lerime gelince.. Saatin i癟ilii m羹kemmel, elime ald覺覺mda Longines Hydro'daki i癟ilik beni biraz soutmutu. Kadran覺na bir t羹rl羹 覺s覺namam覺t覺m. Formula 1'in kadran覺, bezeli, kasas覺 ger癟ekten harika ama her g羹zelin olduu gibi bunun da bir kusuru var: Kordonu.
Bana g繹re kordon genilii saate g繹re biraz ince kalm覺 ve bakla aral覺klar覺 da olmas覺 gerekenden biraz fazla. Tabi bu yoruma a癟覺k bir durum da olabilir ama dier saatlerim koluma kal覺pl覺 bir ekilde otururken Formula 1 biraz oynak kal覺yor gibi. Belki de biraz al覺mak laz覺md覺r bilemiyorum. Klips ise herkesin az覺l覺 d羹man覺 olmu ama kenar覺ndan basmal覺 klipslerin 癟覺k覺nt覺lar覺 genelde kolumu rahats覺z eder. Bu y羹zden tak覺p 癟覺karmas覺 daha zor olsa da bu klipsi sevdim.
Siyah kadran da, inallah bir sonraki saate diyor ve kapat覺yorum