TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

ifte kutu a癟覺l覺覺: MeisterSinger & Orient

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

ifte kutu a癟覺l覺覺: MeisterSinger & Orient

Mesaj ekdellal » 26 Ara 2024, 00:23

Merhaba forum dostlar覺,

u uzun gecelerde, duble kutu a癟覺l覺覺 ile 2025'e ufaktan merhaba diyelim.

Asl覺nda ikisi de daha 繹nceden sahip olduum, ama satt覺ktan sonra piman olup, al覺m i癟in uygun zaman ve ruh h璽limi kollad覺覺m saatlerdi. Ayn覺 ekilde sat覺p k繹pekler gibi piman olduum 2 saat daha vard覺. Birini daha 繹nceden yerine koydum Bulova moonwatch, dierini ise yerine koymak konjonktur ve b羹t癟e gerei hi癟 kolay deil ama bir ekilde olacak inallah, acelem yok. O da Rolex Milgauss green.

u, baz覺 saatleri sat覺p piman olma meselesini forumda s覺k s覺k okuyorum, hatta ayn覺 saati birden 癟ok kez sat覺p, piman olup, birden 癟ok kez alanlar覺 hat覺rl覺yorum. Dorusu, bu hobiye balay覺nca, ilk ak, ilk beeniler sonucu ufak bir koleksiyon yap覺l覺yor. Sonra biraz yol kat edince, sanki yolun daha ilerlerinde 癟ok daha g羹zel, b羹y羹l羹, muhteem saatlerle kar覺la覺p, harika keifler yap覺p, inan覺lmaz maceralar yaayacaks覺n hissine kap覺l覺yorsun.

Ama bu yolda 3-5 sene ge癟irince iin hi癟 de 繹yle olmad覺覺n覺, d繹n dola ayn覺 markalar覺n benzer saatleri aras覺nda, o beklentilerinin asl覺nda birer 羹topya olduu ger癟ei ile y羹zleip, iin ba覺ndaki ilk akvari saatlerin baz覺lar覺na geri d繹nme ihtiyac覺 hissediyorsun. Git gel Konya 6 saat derler ya, ite tam 繹yle biey. En az覺ndan bendeki hissiyat bu.

Kutu a癟覺l覺lar覺na d繹nersek, ilk saatimiz MeisterSinger Perigraph AM1007OR. Antrasit kadranl覺, kol ve indislerin ho sar覺mt覺rak bir renkte olduu, 43 mm'lik 癟ok g羹zel bir par癟a. Arka kapak cam, hackleme ve elle kurma 繹zellikleri mevcut. Deri kay覺覺 olduk癟a kaliteli. Zaman tutuu sorunsuz. nceki saatim AM1003 kodlu beyaz kadran oland覺. Kutu ekli de 繹ncekine g繹re baya bi deimi.

Tevfik Ayd覺n Sirkeci maazas覺ndan ald覺m. Bi ka癟 foto;
Resim
Resim
Resim
Resim

2.kutumuz Orient Sun&Moon Rose Gold rn-ak0001s. Kirli beyaz m覺 desem, ekru mu desem ho bir kadran rengi var. nceki yani satt覺覺m saatim Ra-ak0007s10b kodlu krem kadran oland覺. Saniye durdurma, elle kurma, h覺zl覺 g羹n ve tarih ayarlama 繹zellikleri mevcut. Zaten hemen herkesin bildii bir saat, ama gene de yazay覺m, ad覺nda moon ge癟ince ay fazl覺 bir saat olduu san覺lmas覺n. Ay ve G羹ne diski, bildiiniz AM/PM indikat繹r. Hem g繹rsel olarak g羹zellik kat覺yor, hem de ilevsel olarak 癟ok iime yar覺yor, tarih 繹len 12'de mi, gece 12'de mi deiecek endiesinden emin olmam覺 sal覺yor.

Zaman tutmas覺 +5sn civar覺, tatmin edici. Bu konuda tak覺nt覺l覺y覺m maalesef, sapma 癟ift hanelere 癟覺kt覺覺 an o saatin hi癟 ans覺 yok, yolcu oluyor mecburen. Belki de Bulova moonwatch'u bu y羹zden 癟ok seviyorum. Quartz olmas覺na ramen (zira quartz ve digital saatler de uzun d繹nemde ciddi sap覺yor), 2 y覺l覺 ak覺n bir zamand覺r kullan覺yorum ve sapma s覺f覺r saniye. Atom saati sanki m羹barek, adamlar yapm覺 :)

Kelebek tokas覺 olduk癟a kullan覺l覺 ve kolayl覺k sal覺yor ama kay覺 癟ok sert, zamanla yumuar belki kulland覺k癟a, bu h璽liyle de beni fazla rahats覺z etmedi. Bu saatin de arka kapa覺 cam ve 癟ap bunda da 43mm.
ebay'deki bir Japon sat覺c覺dan al覺p Almanya'daki bir yak覺n覺ma teslim ettirdim. Ordan bavulda gelip elime dolayl覺 ve biraz gecikmeli olarak ulat覺. Almanya'da da Japonya'dan gelen 羹r羹nlere %20 civar覺 g羹mr羹k vergisi varm覺. Buna ramen T羹rkiye'deki en uygun fiyat覺n yar覺s覺na geldi, urat覺覺ma dedi yani, Fotolar;
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Herkesin g繹nl羹ndeki saate ula覺p keyifle bileinde ta覺yaca覺 mutlu bir miladi yeni y覺l dilerim imdiden.

Gece 覺覺覺nda ve biraz 繹zensiz fotolar i癟in affola.

Sayg覺lar.

V2342 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
En son ekdellal taraf覺ndan 26 Ara 2024, 09:05 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
ekdellal

Ya: 55
Kay覺t: 15 Kas 2016, 20:42

Re: ifte kutu a癟覺l覺覺: MeisterSinger & Orient

Mesaj extremeresponse » 26 Ara 2024, 08:33

G羹zel g羹nlerde kullan覺n, bilgilendirme ve gayet g羹zel olan fotoraflar i癟in de teekk羹rler :) Almay覺 d羹羹nen arkadalar i癟in fikir oluturacakt覺r.
CMD
Kullan覺c覺 avatar覺
extremeresponse

Kay覺t: 24 May 2023, 21:05

Mesaj erydn » 26 Ara 2024, 08:44

Saatler ahane, g羹le g羹le kullan覺n
Kullan覺c覺 avatar覺
erydn

Ya: 41
Kay覺t: 23 Mar 2022, 10:22

Mesaj slhgzl » 26 Ara 2024, 08:59

iki saatte g羹zel, hayirli olsun.Orientin beyaz kadrani var bende g羹zel saattir.
Civil Engineer
Kullan覺c覺 avatar覺
slhgzl

Kay覺t: 30 Nis 2017, 15:46

Mesaj Mtn » 26 Ara 2024, 09:47

Saatler hay覺rl覺 olsun, g羹le g羹le kullan覺n :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Mtn

Kay覺t: 07 May 2022, 16:05

Mesaj tt59 » 26 Ara 2024, 10:31

Hay覺rl覺 olsun g羹zel zamanlar覺n覺za elik :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
tt59

Ya: 43
Kay覺t: 30 Au 2015, 17:43

Mesaj runo34 » 26 Ara 2024, 10:32

Tebrikler [emoji323][emoji322]

2201116TG cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Eer ger癟ek bir Patek Philippe sahibiyseniz,art覺k 繹lebilirsiniz demektir...
Kullan覺c覺 avatar覺
runo34

Ya: 35
Kay覺t: 12 Oca 2016, 23:12

Mesaj vysaknc » 26 Ara 2024, 12:02

Hay覺rl覺 olsun,tebrik ediyorum..[emoji106]

Redmi Note 7 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
H覺rs sebebi hasarettir..
Kullan覺c覺 avatar覺
vysaknc

Ya: 53
Kay覺t: 07 Mar 2017, 17:01

Sonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 81 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners