SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
5726 癟ok 羹zer beni kerem abi, bakal覺m neler olacak [emoji4]afl yazd覺:Her y覺l bu dedikodular 癟覺k覺yor, yeni deil. Haberin kayna覺 da pek bu saat d羹nyas覺ndan haberi olmayan bankac覺l覺k muhabiri zaten. Hatta iki dedikodu da ben s繹yleyeyim, 癟elik bilezikli Nautilus 5726 n覺n 羹retimine son veriliyor (Naz覺m bu sana k繹t羹 haber oldu). 襤kincisi Sternler boanma aamas覺nda olduu i癟in bu sat覺 dedikodusu 癟覺km覺.
Bence hepsi dedikodu. 5726 癟elik bilezik Patek sayfas覺ndan kalkmadan o ie inanmam. Boanmay覺 bilemem, magazinciler d羹羹ns羹n.
Ama sat覺 hi癟 ger癟ek癟i gelmiyor.
Yine de fikir y羹r羹t羹rsek; 2 y覺l 繹nce kendi kaynaklar覺yla 500 milyon CHF yat覺r覺mla yeni bina/tesis yapmaya balad覺lar ve bu y覺l ta覺nacaklar. Kesin rakamlara ula覺lmas覺 zor olmakla birlikte y覺ll覺k 1.5 milyar CHF civar覺nda kar ettii d羹羹n羹len bir firmadan bahsediyoruz. Niye sat覺ls覺n ki?
Hadi sat覺l覺a 癟覺kt覺 diyelim. Kim alacak? Google falan gibi sekt繹r d覺覺 al覺m hem Patei hem alan覺 bitirir. Sekt繹r i癟i ise bu g羹c羹 bir tek Rolex te g繹r羹yorum ama Patek ailenin elinden 癟覺kt覺覺 anda deerinin yar覺s覺n覺 yitirir, alan bunu da d羹羹necektir tabi. O y羹zden y覺ll覺k olaan dedikodu der ge癟erim.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], leno, onurkoseoglu ve 243 misafir
|