r2d2 yazdı:Muhteşem bir saat gerçekten.
Ancak Mert Bey sanırım siz texas holdem oyununu pek bilmiyorsunuz, incelemeniz hatalı ya da ben yanlış anladım
soldaki tuşa bastığınızda ortaya açılan 3 kağıt flop tur, her oyuncu bu kartları kullanır, sağdaki 2 kağıt hanesi de turn ve river olsa gerek.
Ben oyunun nasıl oynandığını çözemedim, saati ortaya koyup 3 oyuncu da kendi bakış açılarından diğerlerinin kağıtlarını göremiyor ve öyle mi oynanıyor (ki zannetmiyorum, pratik değil) yoksa oyuncu ben oynadım (check bet raise her neyse) diyip bir butona basıp kendi kağıtlarını kapatıp bir sonraki oyuncuya mı uzatıyor saati anlamadım.
Her neyse, sonuçta bence bu saat bence gerçekten muhteşem, belki ciddi bir challenge olacak ama, madem komplikasyon diyorsunuz, kazanan eli de göstersin oldu olacak

Böyle bir saati bize tanıttığınız için teşekkürler.
Merhaba,
Aslinda yerinde Vegas'ta oynama fırsarım oldu, Daniel Negreanu izlemekten

diger Turk arkadaslarim genelde blackjack seviyordu.. Yorumunuzdan sizin de poker sevdiginizi anliyorum...Excalibur Hotel'e giderseniz eger orda dijital masa uzerinde gercek oyuncularla da oynayabiliyorsunuz hatta, tavsiye ederim... Ya da her county'nin bir Indian Reserve'u var en azindan haftasonu kacamagi yapilabilir.
Siz aciklama kısmındaki yazıyı gormediniz sanirim:
"Ilk butona bastigimda masadaki 3'lu flop destesinin açılmasını sagliyorum."
Videolardaki tek handikabimiz anlatan kisi saat yansimasin diye saati kameraya paralel tutmasi gerektiginden, saatin on yuzunu goremeden anlatiyor

Ressence'deki abi "gormeden anlatiyorum heee" yorumunu unutamiyorum

Yer degistirise oyuncular digerlerinin kartını gorebilir, o pencereler acisal olarak gorunebilirligi engelliyor...
Challenge derkren; adamlar titanyumdan zar da yapmışlar

Christophe Claret'in hologram'lı modelleri de var biliyorsunuz, ortasindan büst falan cıkan....belki onu dealer olarakta kullanabilirler ileride...Neden olmasin

Ben tesekkur ettim