TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Basel 2013: Tudor Fastrider Black Shield

TSF Watches And Wonders Baselworld SIHH GTE Haberler / News
Forum kuralları
TSF Watches & Wonders Baselworld, SIHH, GTE 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016. 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 Detaylı İzlenimleri Yeni Model Haberlerini Bu Bölümde Bulabilirsiniz

Re: Basel 2013: Tudor Fastrider Black Shield

Mesaj Clk » 25 Nis 2013, 08:06

Thevenin yazdı:Resim[/center]Resim

Thevenin yazdı:Resim

Thevenin'in yüklemis oldugu iki "gercek" fotograf hangisinin kalite olarak daha iyi oldugunu gözler önüne seriyor. Tudor gibi mekanizmasi ve marka degeri ile Omega-co fanlari icin Tissot ilerisine gecemeyecek bir marka bu kaliteyi teklif edebiliyorsa Omega flik-flak mi oluyor? :lol: Oris'te Selitta kullaniyor ama kalite olarak Omega`dan daha iyi.

Co-Axial arkasina saklanip Omega`nin iscilik ve kalite hatalarini görmezden gelmek nasil bir yaklasim ben anlamakta zorluk cekiyorum. Sonucta, bu Omega denen tarihi marka kalitesini iyilestirse kötü mü olur? Ismi Omega diye tabaga ne koysa yiyecek miyiz? :roll:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj avsu07 » 25 Nis 2013, 08:55

Gel vatandaş gel! Kavganın kralı burda :D :D
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj SeRxx » 25 Nis 2013, 09:23

Clk fotoğraftan kalite anlaşılıyorsa yukarıdaki Tudor benim gözümde siyah/kırmızılı bir Tommy'den öteye geçemez; ayrıca ben Tudor'a kalitesiz demedim ki, daha cok yol alması gerektiğini söyledim ;)

Oris, Tudor'dan kesinlikle cok daha iyi bir hava yakalamış bir marka ki Diver serisi resmen peynir ekmek gibi satılıyor.

Şu an için Swatch Group'ta Tissot neyse, Rolex SA'da Tudor da odur ki Tudor'un, Swatch Group'un ETA'sıyla beslenen bir marka olduğunu da unutmayalım ;)

Oris vs. Omega kıyaslamasına girmiyorum yukarıda Allah var :)

Gelelim Speedmaster'a :D
Dün fotograf koymama rağmen, neden yine o kötü kalitedeki fotoğraftan yola çıkıyoruz ki ? :?

SeRxx yazdı:Beyler bir önceki fotoğrafa göre yorum yapmak bu saate hakarettir. :thumbup:

Resim

Omega Fan'ı değilim kesinlikle beyler ama Clk da malı öldürüyor ne yapalım ;) :D

Edit: Co-Axial'ı sorgulamadan asla övmem ki öven bir tane mesajım yok; çünkü onun da henüz zamana ihtiyacı var :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Archimed » 25 Nis 2013, 13:18

Tudor'un Omega ve Tag Heuer'e doğrudan rakip olması için bayağı bir fırın ekmek yemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu fırınlarda mekanizma, yeni ve Rolex'ten ayrılan tasarımlar, başlı başına bir pr çalışması, vs olması gerekiyor.

Aksi takdirde Tudor "Param Rolex'e yetmedi, ben de Tudor aldım" gibi düşünen tüketicilere yönelik ürün satar. Premium markanın outlet için üretilmiş ürünü gibi muamele görür.

Omega ise kendi fanları olan, fanlarının da Rolex'in Omega'dan bir üst basamakta olduğunu kabul ettikleri bir ürün. Tudor yerine Omega tercih eden/edecek kişilerin Rolex'in outlet için üretilmiş ürünleri yerine, bir alt sınıfta ve belli bir itibarı olan ürünü alma bilincinde olduklarını düşünüyorum.

Aynı şekilde Tag Heuer ve Oris fanlarının da; marka itibarı ve kişisel beğeni ile hareket ettiklerini, taklit veya outlet mantığıyla üretilen bir seri yerine kendi özgünlüğü olan ürünleri tercih ettiklerini düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj murderbunnie » 25 Nis 2013, 13:20

Çok güzel! Saatin adı da çok hoşuma gitti.
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

Mesaj Clk » 25 Nis 2013, 14:30

avsu07 yazdı:Gel vatandaş gel! Kavganın kralı burda :D :D

Mixer gibiyim :D Nazar degmesin :lol:

Serxx, bak simdi anlastik. Tudor senin icin Hilfiger olsun ben buna saygi gösteririm. Ben Omega'ya Swatch diyince (ki bir sekilde Swatch) olay cikiyor sonra da ben fanatik oluyorum. :lol: Gerci güzel, bunlar olmasa bana malzeme yok :D

Yorumlari bazen okurken cimbiz ile sadece icinden cektiklerinizi (Bu genele bir laf) yorumlamak, bu milletin özünde var. O yüzden bu ülke bu günlere geldi ya. Adamin biri kalkar "bu ülke de peynirin ekmegin fiyati belli" der akabinde Allah diyince bizim halk hepsini unutur. Neyse uzatmaya gerek yok. Sonucta benim yazdiklarimi okuyabilen bir insan normal sartlarda anlama zorunlulugu cekmemeli.

Yazdiklarimin özü.

1- Tudor bugünün degil gelecegin markasidir.
2- Rolex SA bunlarin hepsini hali hazirda planlamis ve hayata gecirmeye baslamistir.
3- Bana Oymega'nin cikartmis oldugu ETA bazli makineleri cikarttirmayin piyasaya. Ayip olur. Co-Axial patentini kullanma hakkini alincaya kadar neredeydiniz :lol:
4- Yukarida ki Oymega saati hangi acidan cekersen cek cöp :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 25 Nis 2013, 14:36

Bu da oymega ve fanlari icin gelsin :lol:

Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj SeRxx » 25 Nis 2013, 14:52

Yok abi yanlış anladın fotografa göre konuşursak bana göre Hilfiger ki canlısını görmeden yorum yapmaktan kaçınırım. ;)

Bu ülke icin söylediklerine ise sonuna kadar katılıyorum. :thumbup:

1- Dünün ve bugünün markası olamadı yarın kendine ceki düzen versin ilk ben alacam :D

2- 10'larca yıldır Day-Date, Submariner, Daytona kırması saatler ile milleti kandırmaya çalıştılar tutmadı, yeni plan neymiş görecez :D

3- Çıkar o mekanizmaları abi, dökelim Omega'nın bütün çamaşırlarını ortaya :champ:

4- Yorum yok ;)

5- Ben hemen kaçar :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Watches And Wonders & Baselworld & SIHH & GTE Fuar Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners