TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart TSF Special Edition Tan覺t覺m / Orijinal Fotoraflar

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, TSF Special Edition Project B繹l羹m羹nde Steinhart Timepieces ve TSF 襤birlii 襤le retilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakk覺nda Detayl覺 Bilgilere ve Payla覺mlara Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Tan覺t覺m / Orijinal Fotoraflar

Mesaj Bond » 24 Au 2011, 10:11

H.Solo'ya 癟ok teekk羹rler. :thumbup: M羹kemmel bir tan覺t覺m yapm覺 WatchuSeek'te. :champ: G羹nther'de saati 癟ok beenmi s羹rekli s繹yleyip duruyormu :)

Bu tan覺t覺mlar覺n benzerleri bir s羹re sonra yabanc覺 al覺c覺lar覺n 羹ye olduu Watch Lounge, Uhr-Forum, Bretiling Source, Singapore Rolex Owners Club (SG-ROC), 虴訄郋赲郋邿 郋邾 Watch Ru, Friends Of Oris, Orologiando Italia gbi forumlarda da olacakt覺r. Bunlar d覺覺nda bulgar, 癟ek, yunan ve filipin vb saat forumlar覺nda saati g繹rerek konular覺n覺n a癟覺ld覺覺 bir 癟ok yer daha olmutu. Bizlerden ba覺ms覺z olarak yap覺lan bu yorumlar覺n hepsinin olumlu olmas覺 癟ok sevindirici.

Clk'n覺n paylat覺覺 linkteki fotolar覺 buraya da eklememiz iyi olur, H.Solo 癟ok g羹zel ve detayl覺 fotoraflar 癟ekmi. :super: Saat renk detaylar覺 sayesinde resmen her t羹r kay覺a uyumlu ;)

Steinhart TSF Special Edition DLC No:29 by H.Solo :thumbup:

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Frax » 24 Au 2011, 10:20

Fotoraflar ahane, H. Solo'da kay覺 deposu var san覺r覺m :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj Archezia » 24 Au 2011, 10:35

H. Solo'da firmadan daha 癟ok Steinhart vard覺r zaten. Firman覺n arkas覺ndaki as覺l ah覺s :D
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj mlm » 24 Au 2011, 20:00

Saat tek kelimeyle harika olmu, Bond, Clk ve dier arkadalar覺m覺z, emei ge癟en herkesin eline sal覺k dostlar.. :champ:
Bu arada boynuz aralar覺nda mesela 26/44 gibi numara yazmayacak m覺yd覺, yoksa var da ben mi g繹remiyorum?
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Bond » 25 Au 2011, 00:43

Mlm hogeldin, ileri halletmene sevindim :thumbup:

Steinhart'覺n ikinci arka kapakl覺 ilk 繹zel 羹retim saat TSF Special Edition oldu. Asl覺nda bizde arka kapaktaki numaray覺 Nr. 01/44 gibi yazd覺rabilirdik ama pilot br繹ve numaras覺 gibi tek b羹y羹k rakam 癟ok g羹zel ve farkl覺 oldu. Bizden sonra ikinci arka kapakl覺 繹zel 羹retim olacak olan Grand Prix gibi yazd覺rmay覺 d羹羹nd羹k bata ama k羹癟羹k olunca bizim pilot modelde pek istediimiz orijinal havay覺 yakalamad覺. 88 yazan yerde 繹zel ekil yap覺s覺 sebebi ile Nr. 01/44 hi癟 g羹zel durmam覺t覺 denemelerimde. Firma bildiim kadar覺 ile hem kasa lug aras覺na hemde ekstra olarak ikinci isimli kapa覺 yazmay覺 uygun g繹rmemi ama olabilirdi de.

Grand Prix'de de bildiim kadar覺 ile olmayacak lug aras覺 numara ama ek arka kapakta var Nr.001/150 d羹z zemin 羹zerine olarak. LSE ve Proteusta ise lug aras覺 numara var ama onlarda da normal arka kapakta yok. Belki sonradan ekstra olarak yazd覺r覺labilir 癟ok istenirse ama ben sertifikada ve hem yedek kapak hemde plaket yerine ge癟en ilemli kapaktaki 繹zel b羹y羹k numaray覺 son 羹r羹n羹 g繹rd羹kten sonra yeterli ve olduk癟a g羹zel buldum a癟覺k癟as覺. Elbette normal cam kapak hali ile birine g繹stermek istenirse numara g繹stermek m羹mk羹n deil ama hem arkada hemde kadranda TSF Special Edition yaz覺s覺 var. Bizde saatin 繹zel 羹retim olduunu ve kendimize has numaralar覺m覺z覺 biliyoruz :) Yani TSF SE'nin 繹zel bir saat olduu anla覺l覺r merak etme :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj orakay » 25 Au 2011, 11:14

Arkadalar kutu i癟erisinde (癟ok 繹nemli olmamakla beraber) bir de kay覺 i癟in klips olmayacak m覺yd覺 yoksa yanl覺 m覺 hat覺rl覺yorum?
Kullan覺c覺 avatar覺
orakay

Ya: 53
Kay覺t: 17 Eyl 2010, 13:07

Mesaj Clk » 25 Au 2011, 11:47

Klips derken?
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj orakay » 25 Au 2011, 13:52

Deri kay覺覺n ucuna tak覺lan folder clasp diye adland覺r覺lan aparat覺 kastetmitim. Projenin ba覺ndaki fotoraflarda g繹z羹k羹yordu da.
Kullan覺c覺 avatar覺
orakay

Ya: 53
Kay覺t: 17 Eyl 2010, 13:07

ncekiSonraki

D繹n TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 3 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners