TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj mkb1907 » 08 Eki 2011, 00:18

:( kısmet değilmiş tsf edition
neyse artık

http://www.steinhartwatches.de/de/Nav-B ... n,316.html

gercı lınke ulasılıyor ama sepete eklemek ımkansız sanırım

duz bır marıne sıparıs edecegım artık
ayrıca merakımdan baya takıp ettım ama gozden kacırdım sanırım gumrukte kdv nın dısında odenenler nedır otv v.s. var mı?
Kullanıcı avatarı
mkb1907

Mesaj drk » 08 Eki 2011, 00:21

Ötv yok :D Saatin vergisiz Almanya fiyatı üzerinden kdv artı ufak bir, iki işlem için birkaç lira daha.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Monarch » 08 Eki 2011, 00:23

herojd11 yazdı:
Monarch yazdı: İşyerinde saatle alakası olmayan arkadaşlar bile bir acayip bakmaya başladı, bir ara kızdım "yeter bakmayın len çatlatacaksınız bi tarafını

Tecrübe ile sabittir , bu durum yaşanmış ve gercekten saatin basına bir isler gelmiştir :)

Hiç sorma herojd. Maşallah demediği 40 gün yaşamıyor i(ğ)nelerin :lol:

Yahu bir şey soracağım, daha önce clk'nın kurmalı saatlerin ilk dönemdeki kullanımı ve yayın alışması için bir sönem nasıl kurulması gerektiği ile ilgili tavsiyelerini okumuştum.

Kutudan çıkardığımda haliyle saat durmuş durumdaydı. Tepeyi çekerek yavaşça ileri alıp saat ayarını yaptım. 3-4 tur yapacak kadar kurdum çırt çırt diye. 30 saniye geçmeden saniye durdu. Birazcık daha kurdum. 10-15 saniye çalıştı tekrar durdu. Hafifçe sallayınca çalışmaya başladı tekrar. Sonrasında 5 saat boyunca çalıştı.

fotoğrafları çekmek üzere kutusunu açtığımda çalışır durumdaydı, işim bitip kutdan çıkarıp elimde iken tekrar durdu, sonuna kadar kurdum, ama zorlamadım. Bu normal mi, ilk zamanlar böyle ota çoka duracak mı? Yoksa bir anomali mi söz konusu acaba? Şu an (00:02) saat dik durumda, 1 saattir aralıksız çalışıyor. Bakalım ne zaman duracak. Değişiklik olursa bildiririm.

Bu arada adamlar saatin ter bezini?!! :D bile göndermişler, saat seçici belli ki; her beze sildirtmiyor kendini demekki :lol: hahahaha
Benim en sevdiğim görüntü en alttaki oldu;

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj drk » 08 Eki 2011, 00:27

Monarch, güle güle kullanın :champ: Benimki de yoldaymış :)

Saatinizi sonuna kadar kurun, kurmalı mekanizmalar da oluyor böyle şeyler. Zemberek belirli bir miktar kurulu olduğu halde balans çarkı hareket etmeye başlamıyor, saati şöyle bir sallamak gerekebiliyor. Sadece unitas değil paneraide hatta çok daha üst düzey mekanizmalarda dahi oluyor bu ;) Saat çalışıyorken sonuna kadar kurun, sonra bitene kadar bekleyin, birkaç doldur-boşalttan sonra, herşey serbest :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Monarch » 08 Eki 2011, 00:30

mkb1907 yazdı::( kısmet değilmiş tsf edition
neyse artık

http://www.steinhartwatches.de/de/Nav-B ... n,316.html

gercı lınke ulasılıyor ama sepete eklemek ımkansız sanırım

duz bır marıne sıparıs edecegım artık
ayrıca merakımdan baya takıp ettım ama gozden kacırdım sanırım gumrukte kdv nın dısında odenenler nedır otv v.s. var mı?

mkb1907 hoş geldiniz;
Hemen yanıtlayayım; 163-167-175 TL arası bir şeyler ödersiniz. Ben 175 ödedim bugün. Karşılığında elime bir makbuz tutuşturup kargomu verdiler.

Kalemler şunlardı;
Gümrükçe taahhüt ettirilen vergi ve resimler tutarı: 173,50
Gümrük idaresine verilecek damga vergisi karşılığı: 0,55
Postaya ait ücretler toplamı: 1,50
TOPLAM: 175,50

Edit: Üreticinin sitesinde special edition sayfasında (http://www.steinhartwatches.de/en/special-edition.html) gördüğünüz "Nav. B-Uhr TSF Special Edition" ürününe sipariş verilemez durumda. Müşteri/tedarikçi ilişkisi başından beri limitli üretim olarak başlamıştı, 44 tane ile sınırlandırılmıştı. Maalesef sipariş verme imkanı yok sanırım. Umarım beğeneceğiniz bir saate forumumuzla iştirak etme fırsatını yakalarsınız.
En son Monarch tarafından 08 Eki 2011, 00:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj Monarch » 08 Eki 2011, 00:33

Drk yazdı:Monarch, güle güle kullanın :champ: Benimki de yoldaymış :)

Saatinizi sonuna kadar kurun, kurmalı mekanizmalar da oluyor böyle şeyler. Zemberek belirli bir miktar kurulu olduğu halde balans çarkı hareket etmeye başlamıyor, saati şöyle bir sallamak gerekebiliyor. Sadece unitas değil paneraide hatta çok daha üst düzey mekanizmalarda dahi oluyor bu ;) Saat çalışıyorken sonuna kadar kurun, sonra bitene kadar bekleyin, birkaç doldur-boşalttan sonra, herşey serbest :)

Teşekkür ederim, hem temenniniz için, hem de verdiğiniz bilgi için. Hocam Allah sabır versin, umarım forumda kimse gümrükçü postacı katili olmadan kavuşur saatine. :D
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj mkb1907 » 08 Eki 2011, 00:39

:thumbup:
tesekkurler drk ve monarch verdiğiniz bilgiler için
supermıs almanyadan bırısının gelmesını bekleyecegım dıye korkuyordum.

http://www.steinhartwatches.de/en/MARINE-CHRONOMETER-II-roman,284.html
Resim

http://www.steinhartwatches.de/en/Nav-B-Uhr-black,12.html
Resim

bu ıkısınden bırını secmek kaldı gerıye tsf edıtıon değil ama bır baska proje artık. tekrardan tsf edition saatlerınız hayırlı olsun gule gule kullanın
Kullanıcı avatarı
mkb1907

Mesaj mlm » 08 Eki 2011, 00:43

Monarch yazdı:Daha ilk siyah kutuyu gördüler, gelen reaksiyon "ooo kutusu güzelmiş" oldu, "-evet kutusu güzel" deyip ahşap kutuyu gördüklerinde burada yazamayacağım tek kelimelik dilimize münhasır bir şaşırma tepkisi oldu "...ktir" diye, ahşap kutu da açılınca tek bir sözcük herşeyi tanımladı zaten. Tek tepki; "güzelmiş"

Monarch :lol:

Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor, iyi günlerde kullanın.. :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners