herojd11 yazdı:Monarch yazdı: İşyerinde saatle alakası olmayan arkadaşlar bile bir acayip bakmaya başladı, bir ara kızdım "yeter bakmayın len çatlatacaksınız bi tarafını
Tecrübe ile sabittir , bu durum yaşanmış ve gercekten saatin basına bir isler gelmiştir

Hiç sorma herojd. Maşallah demediği 40 gün yaşamıyor i(ğ)nelerin
Yahu bir şey soracağım, daha önce clk'nın kurmalı saatlerin ilk dönemdeki kullanımı ve yayın alışması için bir sönem nasıl kurulması gerektiği ile ilgili tavsiyelerini okumuştum.
Kutudan çıkardığımda haliyle saat durmuş durumdaydı. Tepeyi çekerek yavaşça ileri alıp saat ayarını yaptım. 3-4 tur yapacak kadar kurdum çırt çırt diye. 30 saniye geçmeden saniye durdu. Birazcık daha kurdum. 10-15 saniye çalıştı tekrar durdu. Hafifçe sallayınca çalışmaya başladı tekrar. Sonrasında 5 saat boyunca çalıştı.
fotoğrafları çekmek üzere kutusunu açtığımda çalışır durumdaydı, işim bitip kutdan çıkarıp elimde iken tekrar durdu, sonuna kadar kurdum, ama zorlamadım. Bu normal mi, ilk zamanlar böyle ota çoka duracak mı? Yoksa bir anomali mi söz konusu acaba? Şu an (00:02) saat dik durumda, 1 saattir aralıksız çalışıyor. Bakalım ne zaman duracak. Değişiklik olursa bildiririm.
Bu arada adamlar saatin ter bezini?!!

bile göndermişler, saat seçici belli ki; her beze sildirtmiyor kendini demekki

hahahaha
Benim en sevdiğim görüntü en alttaki oldu;