Sosyalcan biz ön talebimizi 42 ve 44 olarak sorduk. 42'de sandwich uygulaması yapmıyorlar sebebi 42'lik military kasanın Nav B. Uhr kasasına göre daha ince oluşu sanırım. Normalde biliyorsun sandwich dial sadece 47mm lik Limited modelde mevcut. Sandwich dial dışında 42 military kasaya uygulanabilecek opsiyonlar ve lug arası oval 42'lik ek bir kasada sorduk ama bildiğin gibi şu an Steinhartın modellerinde farklı bir 42'lik yok.
Yeni sezon için farklı modellerde gelecek gibi beklentiler var, bu bilgi doğrultusunda kasamız farklıda olabilir ama bunun haberini henüz firmadan almamız pek mümkün değil. Elbette çoğunluk istemez ise 44 sandwich yerine 42 military beğenilecek bir modelde yaptırırız. Bu sadece ilk model tasarımı negatif feedback alırsa başka modele geçeriz.
Steinhart şu an hem bazı farklı forum projeleri konusunda hemde yeni sezon saatleri için çalışma yapıyor, gerekirse sıkıştırırızda aslında ama şu var; bu konuyu 7 Eylülde açtık, aramızda şöyle bir konuştuk ve çok hızlı ilerledik, sadece 2 hafta oldu. Bunun 10 gününde ise neredeyse proje ile ilgili pek birşey yazılmadı zaten taslak üzerinden ilk çalışmalar başlatıldı. Diğer yabancı forumlarda böyle bir hız mucize gibi birşey, çoğunun sadece aralarında konuşması bile aylar almış. Herşeyin en doğru şekilde olması ve biliyorsun bazı çok özel isteklerimiz var, bunlarda olsun istediğimiz için beklemek önemli bence. Gold gears konusuda buna dahil.
Adet konusu ise herşey ok'lenirse mümkün olan en az sayıda yaptırmak istiyoruz. Örnek 15-20 gibi. 100 adet gibi birşey ben açıkçası hiç düşünmedim. Bilinçli olarak forumda tüm üyelere mesaj atmadığımız ve 2800 kişiye yaklaşan facebook grubu/kullanıcısında da TSF SE projecti duyurmadığımız için ben böyle yüksek talep geleceğini sanmıyorum ama bellide olmaz dediğin gibi. Eğer karar verilirse şu durumda belli sayı kadar artırma olabilir ama ilk mesajda belirttiğim gibi önceliği aramızda eski ve aktif üyelere verdik, birde bu konuda ön talebini belirtenlere elbette. Bu kişiler arasında istemeyen ve kararını değiştiren kişilerde çıkabilir. Belki 15-20 yi bile bulmaz o zaman duyurusunu yaparız

Günther Steinhart bize bu konuda esnek davranacak gibi duruyor ama kesin bilgi gelir gelmez Clk paylaşacak.
Bugüne kadar TSF'de hemen hemen her işi mükemmelliyetçi zihniyetle ve imkanlar dahilinde en iyi şekilde yapmaya çalıştık bununda düzgün yaparız gibi geliyor, Herhangi bir aksaklık olursada çareler tükenmez, B, C ve D planlarımızda mevcut. Bu arada projenin daha profesyonel ve yakın ilişkilere dayalı olması için Steinhart merkezinede gideceğiz kısa süre içinde veya Clk bir temsilci gönderecek