Üstatlarım,
Tanışma fırsatımız olmadı, ama bi' süredir forumu takip ediyorum. Zaman zaman neredeyse dinlenmek için keyifle okuyorum yazılanları. Gördüğüm kadarı ile forumun en popüler ve heyecan verici konusu projeler ve düşünülen üretici Steinhart, benim de kendilerinden beklediğim bir siparişim var(vintage military).
Belki sizlere özgün tasarım ve onun üretim verileri hususunda bir nebze destek olabilirim diye düşündüm ancak Steinhart'ın üretim stratejisi, tasarımlarda belirgin değişiklikler yapmaya elverişli mi emin olamadım.
Eğer elverişli ise, eskizlerinizin katı CAD modellerini oluşturabilirim, ki bu datalar doğrudan CNC tezgahlarına aktarılarak kasalar veya bezeller üretilebilir.
İşim sebebiyle, katı modelleme progragramları üzerinde hatırı sayılır bir tecrübem var. Biz bir uçak rotorunun kanadını dahi dizayn edip simülasyonlarını gerçekleştirebiliyoruz ancak saat bambaşka bir deneyim ve ayrıca estetik görüş gerektiriyor. Eğer düşünürseniz böylesi bir ekip çalışmasının bir parçası olmak isterim.
Aşağıda geçtiğimiz gün modellediğim bezelin ekran görüntüsünü görebilirsiniz. Görseldeki renk/gölge oyunlarına aldanmayın, bahsettiğim gibi bu model blender veya StudioMax gibi bir yüzey modeli değil, doğrudan tezgahta işlemek için kullanılabilecek katı modeldir.

"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."