TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Projesi

Mesaj Clk » 10 Eyl 2010, 21:11

O zaman haftaya Steinharttan asagida ki cizimleri soruyorum. Herkes onay verirse sevinirim.

44 mm pilot
Unitas 6497 Gun Metal ve Dekorlu
Siyah Sandwich Dial (alternatif sunbrushed)
Beyaz luminovalarin mavi aydinlatmasini istiyoruz.
Akrep Yelkovan siyah/beyaz
Saniye kolu AAM (Kisa menzil olmasin dedik, erkeklige yakismiyor :D )
ve alternatifli cizim isteyecegim PVD siyah kasa ´ve normal brushed kasa

unuttugum birsey varsa hatirlatin. Dedigim gibi onay vermeniz önemli. Adamlara 20 kere farkli seylerle gitmeyelim. Ciddiyetimiz olsun :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 10 Eyl 2010, 22:06

Bence şu tarz bir şey hazırlayalım, çoğunu yazdım. Türkçede yazarım sonra. Bizdeki çizimlerle beraber gönderelim. Belki onlarında bize sunacağı bazı opsiyonlar olabilir her farklı bölüm için. Mekanizma/Small Sec Tipi/Kol Tipi/Crown Modeli vs gibi. Sandwich ok lensin gerisi çok zevkli olur aramızda seçmeside. :) Birde mekanizmaya işleme soracağız, yazmıştın daha önce. Extra olarak gearlarıda sorabiliriz. Birde farklı lume tekli numerik index sorulacak.

Technical Details

Type: Nav.B-Uhr TSF Special Edition
Movement: Unitas 6497 Swiss Made Handwound Grey/Gun Metal - Geneva stripes & Blue screws / 6497-1 Top High Beat / Etc.
Functions: Hour and Minute Hands , Black with Superluminova White C1-C3-BG W9 Etc. Subdial by "9" / Etc.
Case: Stainless Steel Brushed / DLC Black Coating / Black PVD / Satin / Etc.
Back Side: Sapphire Chrystal
Back: Stainless Steel Screwed ( See Through Sapphire ) Custom SE No. / Name-Nick Engravings / Etc.
Crown: XX Type Etc.
Diameter: 44mm
Height: 14,2mm
Weight: 107g
Small Sec Hand: XXX Type Missile / Normal / Arrow / Sword / Etc.
Dial: Black-Grey / Sandwich Superluminova White C1-C3-BG W9 Etc.
Crystal: Sapphire Domed / Flat, With Double Anti-Reflecting Coatings On The İnterior Side
Bezel: Polished To a High Finish / Brushed / Satin Etc.
Indices and Hands: Superluminova White / C1-C3-BG W9 etc.
Lug width: 22mm
Water Res: 50m WR
Strap: Leather buffalo black/mocha 22x18 mm / Fabric etc.
Buckle: Butterfly Clasp, Stainless Steel with Pusher and Logo 18mm

Accesories

Watch Tool to Exchange The Strap
2. Special Strap Pilot Chestnut Vintage Brown 22x22mm / Etc
2. Buckle : OEM 22mm Pin Buckle, Screwed / Etc
Wooden Presentation Box, Coated with Piano Lacquer Black
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Redliner » 10 Eyl 2010, 22:15

Hersey güzel gozukuyor ve kulağa hoş geliyor. Benim fikrimde kadranin mümkün olduğu kadar sade ama arka kısmında bir o kadar motifli yazılı ve sekilli olması yönünde. Yüce bayrağımızı herkes görmek ister tabi. Ama bence arkaya bir yerlere işleme olarak yapılsa dahada asıl duracaktir. Dikkat ederseniz yunanlılar bayraklarını kadrana koymuşlar ve bence basit durmuş. Biz eğer bayrak koyacaksak bunu arkaya yapalimki daha sık dursun. Crown hariç hersey güzel bence. Birde mekanizma ile ilgili detaylı bilgi verirseniz sevinirim baylar.
En son Redliner tarafından 10 Eyl 2010, 22:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj sosyalcan » 10 Eyl 2010, 22:15

Ben tebin ayrıntılı bir şeyler yazdım ama yüklemedi. Neyse Mlm arkadaşın sadece fikir ileri sürdüğüni biliyorum. Zaten bu fikirler ve paylaşımlar sayesinde bir şeyler olacak,bunun için hepimizin paylaşımı fikirleri çok değerli bu sayede orak olarak çorba da azda olsa katkımız olacak böylece biz de bunun keyfine varacağız. Forumun bu kısmını artık ailece takip ediyoruz. Saati eğer alabilirsem oğluma saklayacağım çünkü çok özel olcak, bunun için sonucu merakla bekliyoruz. Emeğe geçen geçecek herkese şimdiden teşekkürler. Bu arada 44 mm kesin mi? Bileğimiz ince, oğlanın da öyle olacak gibi duruyor.Bir de calibre hakkında bilgi verirseniz iyi olur.Sanrım elle kurmalı Aynı modelin Ete 2824 -2 otomatik calibresi var. Bu konuda ne dersiniz?
En son sosyalcan tarafından 10 Eyl 2010, 22:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Eterna » 10 Eyl 2010, 22:20

Sn. Bond,

Önceki sayfa da bu soruya cevabınızı gördüm ama yine de sormak istedim. Bu kadar uğraş ve emeğe 100 m. wr daha iyi olmazmıydı?

Yani bu saat kolumda iken sudan 3- - 5 metreden çekinmemek güzel olur diye hep aklıma geliyor.

Ayrıca Bayrağımız bizim herşeyimizi canımız. kanımız tabii ki. Ama bu sadece bir saat. Kol saati... TSF yi temsil ediyor ve üzerinde bu yazazak zaten. Ay yıldızi bayrak vs. sanki bunlara girilirse saatin sadeliği ve özellikle ciddiyeti bozulacak diye düşünüyorum.

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj sosyalcan » 10 Eyl 2010, 22:26

Görüşler gitikçe çoğalıyor,44mm bir saat bulup kolda nasıl durduğunu denemek gerek. Sanki 44 oldu gibime geliyor. ???
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Bond » 10 Eyl 2010, 22:31

@Red: Mekanizmayı detaylı yazarız. Forumda olması lazım bakarım linkte. Crown farklı olabilir, bunlar hep opsiyon. Ana hatlar ok lensin gerisi detay hepimize kalıyor.

@Sosyalcan: 42mm kasada soracak Clk. 44 hazırda olması açısından avantajlı, farklı renk olma artısıda olabilir.

@Eterna: Bayrak gibi simge bende tercih etmiyorum, ben mlm saatten alırsa çıkartma yapıştırım onunkine :D Çok kişi isterse oda olur elbette. Genel olarak 50WR veya Limited WR olarak çalışmışlar ama 100 WR de sorulacak, onuda not alalım.

Modeli beğenmenize sevindim bu arada :) Dediğim gibi ana hatlar ve firmadan sandwich için olumlu / olumsuz cevap sonrası geri kalan opsiyon ve detaylar kolay ve zevkli olur. Firmanın sahibi seyahatte pazartesi veya salı dönüyor. Yoksa hemende sorarız, bu yüzden bir kaç gün daha bekliyoruz, hemde aramızda konuşuyoruz.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sosyalcan » 10 Eyl 2010, 22:33

Konuşalım tabii siteye her girdiğimde acaba bu sfer arkadaşlar ne yazacak diye merak ediyorum?Paylaşım önemli ,
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners