prx yazdı:Aslında d.kaleme ben de yabancıydım ama çok alıştım. konvertör alın lammy safarinize lammy mürekkep birde roller yedeklere verdiğiniz naktin 20k daha düşük fiyata geliyor.bir de eğlenceli doldurması temizlemesi falan.murekkep dolabinizda olduktan sonra tüh bitti rollerin yedegı falan dersi yok.ben de lammy safari parlak siyah var çok güzel.extremeresponse yazdı:prx yazdı:D.kalem keweco nasil bir leke bırakıyor elde?extremeresponse yazdı:Günlük olarak bu arkadaşlarla pek de keyif almadan yola devam ediyorum. Bir dolma kalem, iki roller ve bir tükenmez. Dolmakalem sürekli elde leke bırakıyor, tükenmezin yazım kolaylığından memnun değilim, her iki roller de ergonomik değiller. Defterler de Moleskine. Rhodia ve Flexbook kullanmadım ancak Moleskine'ler özellikle de küçük olanı mürekkebe pek de uygun değil.
Herkese keyifli haftasonları dilerim.
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Kaweco roller. Turkuaz renkli Lamy Al-star modelinden bahsediyordum.
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öneriniz için teşekkürler. Yedek kartuşlar bitince ilk işim bahsettiğiniz seti almak olacak