TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Yat覺r覺m Kl羹b羹

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Yat覺r覺m Kl羹b羹

Mesaj Bond » 28 Oca 2016, 19:20

Bir s羹r羹 ayr覺 bal覺kta ( Puro, Bistro, Yat覺r覺m vb. ) Viski yaz覺lar覺 mevcut ayr覺 bir konu olsa sanki daha faydal覺 olabilir :idea:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj MertYe » 28 Oca 2016, 20:30

Bond yazd覺:Bir s羹r羹 ayr覺 bal覺kta ( Puro, Bistro, Yat覺r覺m vb. ) Viski yaz覺lar覺 mevcut ayr覺 bir konu olsa sanki daha faydal覺 olabilir :idea:

Abi patron sensin sen a癟 biz doldururuz :D
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj hakan1970 » 28 Oca 2016, 20:40

Bg17 yazd覺:Blue label de bir pazarlama harikasi. O fiyata alinacak viski degil. Icinde %50 ye yakini Lagavulin. Yani viskiden anlamayanin hava atma araci olarak gorurum.

Blue Label Migrosda 850 TL , K覺br覺s da 500 TL ydi, yine de almad覺m. 襤yiki de almam覺覺m[emoji1]
Hedefde Lagavulin var.

Basar bey Singleton nas覺ld覺r? Fiyat覺 hesapl覺 dierlerine g繹re
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Mesaj Bg17 » 28 Oca 2016, 22:03

Viskide fiyat cok bisey ifade etmiyor, ulkeden ulkeye vergi, kampanya, duty free falan girince cok ciddi dalgalanmalar olabiliyor. Mesela Macallan whiskey makers edition i 55 usd ye almisligim var , normal macalan bile zor alirsin.

Marka bazinda konusmak yerine hangi tarz damak tadina uyuyor onu anlamak lazim, highland mi, islay mi, lowland ni(zor bulunur), speyside mi? Yada direk island mi? Ondan sonra aroma, ve en son marka konusmak gerekir.

Bana cok guzel baskasina cok kotu gelebiliyor, ama highland seven glenmorangie hakkinda genelde kotu birsey Soylemiyor.

Singleton almistim, ama durust olmak gerekirse tadini hatirlamiyorum. Eskisi kadar aktif degilim viskide, sevdigim bir kac taneyi drgistirmeden tazeliyorum.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj aladagli » 29 Oca 2016, 13:20

Son 5 yilin en iyi varlik yatirimi Japon viskileri oldu. Benzeri bir fiyat hareketini Tayvan viskilerinde de bekliyorum. Simdiden pozisyon almak lazim..

Resim
Resim
Resim
Asmanda b羹rk羹t, jerde k繹kb繹r羹 bol
Kullan覺c覺 avatar覺
aladagli

Kay覺t: 07 Nis 2011, 12:40

Mesaj platinum » 31 Oca 2016, 11:11

Amerikal覺 savunma sanayi irketlerinden Lockheed Martin ve General Dynamics'in hisse senetlerini de portf繹y羹me katt覺m. zellikle Lockheed'in 羹zerinde 癟al覺t覺覺 N羹kleer F羹zyon santral projesi ticari hale getirilebilirse (irket 5 sene sonra ilk prototipi 羹retmi olmay覺 planl覺yor), d羹nyada bir 癟a kapan覺r, yeni bir 癟a balar. Bu elektriin icad覺 gibi d羹nyan覺n ak覺覺n覺 deitirecek bir ad覺m olur. Ama ger癟ekten yapabilirler mi yoksa proje olarak m覺 kal覺r bilmiyoruz tabi zaman g繹sterecek.

Bu arada konuyu sapt覺rd覺覺m i癟in 繹z羹r dilerim. :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
platinum

Ya: 42
Kay覺t: 04 Haz 2015, 09:15

Mesaj Bg17 » 31 Oca 2016, 16:51

platinum yazd覺:Amerikal覺 savunma sanayi irketlerinden Lockheed Martin ve General Dynamics'in hisse senetlerini de portf繹y羹me katt覺m. zellikle Lockheed'in 羹zerinde 癟al覺t覺覺 N羹kleer F羹zyon santral projesi ticari hale getirilebilirse (irket 5 sene sonra ilk prototipi 羹retmi olmay覺 planl覺yor), d羹nyada bir 癟a kapan覺r, yeni bir 癟a balar. Bu elektriin icad覺 gibi d羹nyan覺n ak覺覺n覺 deitirecek bir ad覺m olur. Ama ger癟ekten yapabilirler mi yoksa proje olarak m覺 kal覺r bilmiyoruz tabi zaman g繹sterecek.

Bu arada konuyu sapt覺rd覺覺m i癟in 繹z羹r dilerim. :lol:

Alternatif kafa yapici yatirim araclarina dalmistik, halbuki ;)

OZur dileyecek birsey yok.

Sahsen amerika icin healthcare ve biotechnology icin gelecegi parlak goruyorum, fakat alim icin Subat ortasini/sonunu bekliyorum. Subat ayi icinde bir kriz daha olup olmayacagi belli olur gibi geliyor.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj platinum » 31 Oca 2016, 20:05

Bg17 yazd覺:Sahsen amerika icin healthcare ve biotechnology icin gelecegi parlak goruyorum, fakat alim icin Subat ortasini/sonunu bekliyorum. Subat ayi icinde bir kriz daha olup olmayacagi belli olur gibi geliyor.

Biyoteknoloji irketleri genelde temett羹 vermedikleri i癟in (benimde amac覺m y羹ksek temett羹 gelirine ulamak olduundan) u an izliyorum sadece ama Gilead Sciences ge癟en sene temett羹 da覺tmaya balad覺, d羹zenli olarak da覺tmaya devam ederse portf繹y羹me katmay覺 d羹羹nd羹羹m bir irket.
Kullan覺c覺 avatar覺
platinum

Ya: 42
Kay覺t: 04 Haz 2015, 09:15

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 86 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners