TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kitap ve Sinema Grubu

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Kitap ve Sinema Grubu

Mesaj Miriel » 14 Ağu 2012, 19:52

O anket eski şu an yeni adayları seçiyoruz
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj herofb » 14 Ağu 2012, 20:30

Benim film olarak ilk adayım PRIMAL FAIR , şu an için bulunması zor olabilir belki ama oyunculuk açısından ilk 3ümde hatta belki birinci sırada kesinlikle Edward Norton döktürüyor

Diğer adayım yine pek bilinmeyen bir film Angelina Jolie'nin güzelliği ama en önemlisi yeteneğini konuşturduğu GIA

Son adayım ise biraz sıkıcı biraz bunaltıcı ama bence bir başyapıt olan GIRL INTERRUPTED burada da psikopat bir Angelina Jolie'miz ve yanında masum kız Winona Ryder'ımız var.

Maalesef kitap açısından katılamıyorum şu sıralar yalnızca mail ve rapor okuyabiliyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Frax » 14 Ağu 2012, 23:26

Incendies çok başarılı bir film. :thumbup: Benim bir başka önerim ise Heavnen. Bunun dışında Jodaeiye Nader az Simin - A Separation tavsiye ederim. Son 1-2 yıllık filmler bunlar. Geriye dönük olursa başka filmler de söyleyebilirim.

Kitap konusunda türe göre öneride bulunabilirim. Doğrudan isim önermek pek mantıklı gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Miriel » 15 Ağu 2012, 12:16

Frax yazdı:Incendies çok başarılı bir film. :thumbup: Benim bir başka önerim ise Heavnen. Bunun dışında Jodaeiye Nader az Simin - A Separation tavsiye ederim. Son 1-2 yıllık filmler bunlar. Geriye dönük olursa başka filmler de söyleyebilirim.

Kitap konusunda türe göre öneride bulunabilirim. Doğrudan isim önermek pek mantıklı gelmiyor.
herojd11 yazdı:Benim film olarak ilk adayım PRIMAL FAIR , şu an için bulunması zor olabilir belki ama oyunculuk açısından ilk 3ümde hatta belki birinci sırada kesinlikle Edward Norton döktürüyor

Diğer adayım yine pek bilinmeyen bir film Angelina Jolie'nin güzelliği ama en önemlisi yeteneğini konuşturduğu GIA

Son adayım ise biraz sıkıcı biraz bunaltıcı ama bence bir başyapıt olan GIRL INTERRUPTED burada da psikopat bir Angelina Jolie'miz ve yanında masum kız Winona Ryder'ımız var.

Maalesef kitap açısından katılamıyorum şu sıralar yalnızca mail ve rapor okuyabiliyorum

Frax,herojd öneriler için teşekkürler.Yalnız içlerinden bir tane aday seçerseniz sevinirim Zira şimdiden 6 aday oldu toplam 15 kişiyiz zaten ;)
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj Miriel » 15 Ağu 2012, 18:38

Resim
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Dünyanın en ünlü ve zeki dedektiflerinden Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) ve 'ortağı' Dr. Watson (Jude Law) bu sefer Londra’nın dışına çıkarak Fransa, Almanya ve İsviçre’ye yol alacakları yeni ve tehlikeli bir maceraya sürükleniyorlar. Onlardan hep bir adım önde olan kurnaz ve vicdansız Profesör Moriarty (Jared Harris) ise -ki Holmes en zeki olma unvanını ona kaptırmak üzere- büyük bir laneti değiştirecek planların peşindedir. Kahramanlarımız ise ne olursa olsun Moriarty durdurmaya kararlı...

Yönetmen koltuğunda ilk filmde olduğu gibi gene Guy Ritchie yer alırken senaryoyu ilk filmden farklı olarak Kieran ve Michele Mulroney çifti kaleme aldı. İlhamını Sherlock Holmes'un yaratıcısı Arthur Conan Doyle'dan alan filmde Robert Downey Jr. ve Jude Law başrollerinin yanı sıra ilk filmdeki rolleriyle kadroya tekrar dahil olan oyuncular ise Eddie Marsan ( müfettiş Lestrade), Rachel McAdams (Irene Adler), Kelly Reilly ve Geraldine James olarak yer alıyorlar. Film kostümlerini ilk yapımda olduğu gibi gene Jenny Beavan tasarlarken ve müzikler ise kendisini her filmde mutlaka belli eden Hans Zimmer'a ait...
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj Miriel » 15 Ağu 2012, 23:03

Arkadaşlar canlanın biraz... Film ve Kitap adaylarınızı bekliyorum ;)
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj darknight » 16 Ağu 2012, 12:44

Benim adayım yine bir vizyon filmi:
Resim
Çok sevdiği güzel bir eşi olan ve hayatını sıradan bir işçi olarak kazanan Douglas Quaid, gündelik yaşamından çok sıkılmıştır. Hayatında yaşayabileceği en güzel anların, bir süper ajanın anılarında saklı olduğuna inanır. Ama başvurduğu Rekall şirketinde ortaya çıkan bir prosedür hatasından dolayı belleğine, aranan bir ajanın hafızası yüklenir ve Douglas kendisini hiç ummadığı tehlikeli bir maceranın ortasında bulur.
Peşinde, Cohaagen liderliğini yaptığı bir grup polis vardır. Mecburen bir isyancı ile iş birliği yapar ve yer altındaki karşı direnişin liderine ulaşarak Cohaagen’ı engellemek ister. Yaşadığı gerçekle, zihnindeki hayal arasında kaybolmaya başlar ve şimdi yaşadığı dünyasının kaderi de, kendi gerçek kimliğini bulmasıyla doğru orantılıdır.
Len Wiseman'ın yönetmenliğinde çekilen filmin oyuncu kadrosunda Colin Farrell, Kate Beckinsale
Jessica Biel, Bryan Cranston, John Cho ve Bill Nighy'i başı çekiyor.
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj Miriel » 16 Ağu 2012, 15:56

Darknigt teşekkürler. Film zevklerimiz hemen hemen aynı ;)

Frax ve herojd11 yazdığınız filmlerden birini seçerseniz sevinirim.

Arkadaşlar kitap konusunda da adaylarınızı bekliyorum :idea:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 80 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners