Tgm yazdı:Japon dostum kargoya vermiş. Son anda Sharp Kerry yerine Smash q1005-1 aldım. Bakalım..

asymptote yazdı:Pilot Shaker almayın arkadaşlar, kaçın ondan, uzaklaşın.. Elimdeki Schmidt mekanizmaları uyduramadım, kendisi de adam olacağa benzemiyor. Konforu, ergonomisi ve yazımı ne kadar iyiyse mekanizması da o kadar kötü.. Schmidt mekanizmalarla kıyaslayınca onların yanında oyuncak gibi kalıyor. Zamanım olduğu bir vakit dremel ile girişeceğim, gövdeyi biraz genişletirsem belki uydurabilirim..

Caner1983 yazdı:Tgm qsmash kalemin ucu sürekli dışarda onun dışında memnun kalırsın diye düşünüyorum

şu ana kadar kullandığım en özel kalem tikky II
  şu ana kadar kullandığım en özel kalem tikky II   Her türlü memnun kalırım sanırım
  Her türlü memnun kalırım sanırım 

İlk izlenimim hepsi çok kaliteli kalemler. Pentel Kerry ve Pentel Smash yazım konforu açısından diğerlerinden üstün. Kullandıkça detaylı yazarım.
 İlk izlenimim hepsi çok kaliteli kalemler. Pentel Kerry ve Pentel Smash yazım konforu açısından diğerlerinden üstün. Kullandıkça detaylı yazarım. 

asymptote yazdı:Kalemler sonunda geldiİlk izlenimim hepsi çok kaliteli kalemler. Pentel Kerry ve Pentel Smash yazım konforu açısından diğerlerinden üstün. Kullandıkça detaylı yazarım.

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir
| 
 | ||||||||||||||