Kaleme kutu açılışı daha once yapılmış ama tahmin oyunu oynanmamış sanırım. O nedenle sınırlı sayıda katılım olacağını da göz önünde bulundurarak, ufak bir deneme yapalım istiyorum.

Evet, tahmin yapmak isteyen varsa atış serbest!
khef yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Kaleme kutu açılışı daha once yapılmış ama tahmin oyunu oynanmamış sanırım. O nedenle sınırlı sayıda katılım olacağını da göz önünde bulundurarak, ufak bir deneme yapalım istiyorum.
KKarakuş yazdı:khef yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Bizlere bir kaç ipucu verirseniz daha güzel bir tahminde bulunmuş oluruz.
Marka Avrupa'lı mı yoksa Uzak doğu'lu mu ?
Hsnmrycl yazdı:bir de yazısı güzel olan arkadaşlara bir sorum var: bu çalışarak edindiğiniz bir yetenek mi yoksa hepiniz oldum olası güzel mi yazıyordunuz?
asymptote yazdı:El yazısı karakterinizi ve iç dünyanızı yansıtır, içinizden geldiği gibi yazın:![]()
![]()
manil yazdı:asymptote yazdı:El yazısı karakterinizi ve iç dünyanızı yansıtır, içinizden geldiği gibi yazın:[emoji106]
@asy, el yazısından Kafka'nın dağınık düşünceler içinde olan, içe kapanık, geçmişin anıları ya da gelecek hayallerine kapılmış, insanlarla ilişki kurmaya çok hevesli olmayan ve çevreyi pek umursamayan, free space ihtiyacı yüksek birisi olduğunu anlıyorum.
Ne kadarı doğru size kalmış.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir
|