TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Style Editor

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

TSF Style Editor

Mesaj mlm » 28 Nis 2012, 12:12

Mrbars, AboveTheRim, 2fast ve özellikle Vince, dostlar şıksınız demiyorum, cok şıksınız :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Re: TSF Style Editor

Mesaj mrbars » 28 Nis 2012, 13:06

italya'da kahveden nefret eden grubu varsa, ben o grubun üyesiyim.
arkadaş, adamlar espresso dışında birşey içmiyor. içene de kızıyor. turistik yerlerde cappuccino latte vs. var. ben kahvesini uzun uzun içmeyi seven bisiyim, cafelerde ok de; benzin istasyonlarında americano isteyince adam küfretmişim gibi bakıyor. buraya kadar ok, küfür de yeriz, ben kahvemi yudum yudum içeyim yeter ki.

gel gelelim sorun iş toplantılarında. iş toplantılarında odanın köşesinde bir espresso makinası var. ben alışmışım 20 yudum içmem lazım, ağzım kuruyor konuşurken. gidip gidip espresso alıyorum mecburen, altıncı espressoya geçtiğimde kafein seyrinden olsa gerek; direk bende toplantının da seyri değişiyor; "almazsan alma ulan allaaaan italyanı, nerenin çocuğusun lam sen ,gel senle bir dışarda bişi konuçcam, yerim lam çaaavını" moduna geçiyorum. e olmuyor haliyle.

netice: starbucks candır.

edit: daha yazarken sinirim tepeme çıkmış, imlaları düzelttim.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj AboveTheRim » 28 Nis 2012, 13:23

serxx yazdı:AboveTheRim çok şıksın :thumbup: Hayatımda daha Starbucks'a girmedim; emekçi düşüncemden olsa gerek :D

Çok saol dostum :champ:

Vince başkan, Mlm çok teşekkürler :champ:

Mrbars hızır acil gibi yetiştin başkan :!: :lol: Benim de bazı fikirlerim var kahve kültürüyle ilgili ve cümleleri nasıl toparlıyım diyordum ve tecrübe imdadıma yetişti. Starbucks elbette tekeldir ve her tekelde olduğu gibi kalite düşüp, fabrikasyon üretim gerçekleşir. Buraya kadar kabul.

Lakin limitimi Tr içerisinde, İzmir'de tuttuğumda. 1 Kesinlikle Mocha 2 filtre kahveler konusunda Starbucks'ın eline su döken görmedim daha (Reyhan, Tchibo, Alins, Haskahve, Hayal vs. yada kordon baştan sona diyebilirim ). Starbucks'ta muffin,kek vs. almanızı tavsiye edemem sadece.

Starbucks çok pahalı değil, genelde mekan dizayn ferah rahatlatıcı ve kahveleri fabrikasyon sınıfında high-end derim. Ama gidipte Türk kahvesi içmem bizim Mehmet efendiler dururken :lol: Bu arada espressodan zerre kadar haz almıyorum. İtalya'ya gidince anlaşıldı soda içeceğiz full :lol:

Herkese iyi haftasonları
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj msturan » 28 Nis 2012, 13:41

mrbars, AboveTheRim, çok şıksınız beyler :champ:

vince başgan'la 2fast'e cevabımız da şöyle olsun;

Resim
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj mlm » 28 Nis 2012, 13:51

Msturan :thumbup: :champ: :champ:
Panel radyatör ve ayakkabı arasındaki renk uyumunun da dahil olduğu stil çok etkileyici :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj msturan » 28 Nis 2012, 13:54

mlm :D Teşekkürler :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj vmetin » 28 Nis 2012, 14:03

:) simdi hocam ben İtalya da hiç iş için bulunmadım hep gezmeye gidiyorum aval aval. Burası önemli aval aval kısmı. Yani sadece geziyorum amacsizca. Sabah kalkıyorum capuccino, gunün ilerleyen saatlerinde ise americano çok hoşuma gidiyor. Kahvenin tadı güzel. Ben starbucksun ortamını da beğenmem ama kahve daha kötü bence. Yani kahve iyi olsa tamam da. :champ: neyse herkese iyi kahveler. İcelim turkish coffee
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj mucadeleci » 28 Nis 2012, 14:43

vmetin yazdı:İcelim turkish coffee

+1 benim damla sakızlı ve orta olsun :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners