manil

KKarakuş

Aslında saatlerden önce kalemlere merakım vardı sonra saatlere döndü bu merak. Genel olarak çok kalem kaybettiğim için gözüm yemedi pahalı kalemler alıp yanımda taşımayı.
Dolma kalem aşkını bana aşılayan eğitmen ilk olarak ucuz bir dolma kalemle başlayacağımı sonra zaten zamanla daha iyisini almak isteyeceğimi söylemişti. Ilk dolma kalemimi 3.5 liraya almıştım. Yalnız bir kural vardı kalem hep yakamda asılı olarak duracaktı. Kalem biraz uyduruktu zaten kullandıkça kapağı aşındı artık yakama taktığımda kalem yere düşüyordu en son kapak tutmadığı için. Bende yenisini almaya karar verdim
2. Kalem olarak Scrikss marka kalem aldım. Onunda kapak fazla dayanamadı

. 3. Kalemim Sheaffer marka idi. Çok severek kullandım oda ufak bir sorun çıkarınca yine kapakla ilgili yenisini almaya karar verdim.
Son olarak Mont Blanc meisterstuck aldım ve öyle bıraktım. Eğitim işini de sonlandırınca kalemi acaba kaybedermiyim korkusuyla taşımamaya başladım. Ama nedense akıl sağlığım pek yerinde olmadığı için tükenmezini de aldım yine hiç kullanılmıyor

. Bazen öyle ilginç hareketler yapıyorum ki niye yaptığımı bende çözemiyorum. Kullanmayacağımı bildiğim pahalı bir kalem almak gibi mesela. Hani derler ya korkuyorsan taşımayacaksın diye benimki o şekil işte korkudan taşımıyorum.
Dolma kalemimi okulu bitirdikten sonra tekrar kullanmaya başlayacağım. Şimdilik olduğu yerde oda rahat bende rahatım. Bu arada sheaffer kalemimi sonradan servise verdim sıkıntı var diye bana sıfırını gönderdi servis 1.5 aylık bir süre zarfından sonra. Hala hiç mürekkep çekmedim içine öyle sıfır bir sekilde 5-6 senedir dolapta duruyor.