TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Kalem Var?

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Kalem Var?

Mesaj mlm » 10 Mar 2013, 00:44

u Lamy'ler bende merak uyand覺rmaya balad覺..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj KKaraku » 10 Mar 2013, 01:03

asymptote yazd覺:M200' 羹n ucu alt覺n kaplama 癟elik, M400'羹n ucu ise 14 ayar masif alt覺n. Yaz覺m kalitesinde elbette fark var. Ancak M200'羹n ucunu ilerde M400 ya da farkl覺 bir modelin ucuyla deitirebilirsin. Kalem 癟ok hafif olduu i癟in ben denemi ve almaktan vazge癟mitim. Sana da almadan 繹nce mutlaka denemeni tavsiye ederim.. :thumbup:

M200 ' 羹 denedim ve gayette beendim. Tabiki bu benim acemi yorumum. Bu sebepten 繹t羹r羹 unu da sormak isterim ; Kaleimn hafiflii ne gibi negatif durumlar覺 getirir ?
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Ya: 34
Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51

Mesaj asymptote » 10 Mar 2013, 01:19

ok hafif ve 癟ok a覺r kalemler uzun s羹reli kullan覺mlarda sizi yorar.. rnein bendeki Waterman eek 繹l羹s羹 gibi a覺r (32 gr) ve k覺sa not almalar覺n d覺覺nda kullanam覺yorum maalesef. Kalemin a覺rl覺覺 kadar a覺rl覺k merkezinin konumu da 繹nemlidir bu arada. Tabi bunlar eer kalemi uzun s羹re kullanacaksan覺z 繹nem kazanan hususlar.

Sen kalemi beendiysen sorun yok Kerim, go for it! :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj KKaraku » 10 Mar 2013, 01:26

stad , kayna覺 bulmuken sormak ister ve bilgilenmek isterim. Bu y羹zden fazla sorular覺m覺 mazur g繹r. :roll:

Yak覺n s羹rede deil fakat 2-3 ayl覺k s羹re i癟inde bir adet max. 250 TL ye kadar bir dolma kalem istiyorum. Beni tatmin edebilecek ve uzun yaz覺lara da dayanabilecek bir kalem. Bu konuda fikirlerini de 繹renebilirsem sevinirim. Tabiki bu fiyat T羹rkiye i癟i olacak , yurtd覺覺 al覺verii yapam覺yorum.

Bu fiyat i癟in M400 繹nerin benim i癟in geri planda kal覺yor. :roll:
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Ya: 34
Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51

Mesaj asymptote » 10 Mar 2013, 01:45

KKaraku yazd覺:stad , kayna覺 bulmuken sormak ister ve bilgilenmek isterim. Bu y羹zden fazla sorular覺m覺 mazur g繹r. :roll:

Estafurullah. Ben de okuyup, arat覺r覺p 繹renmeye 癟al覺覺yorum. 250 liral覺k b羹t癟e ile al覺nabilecek 癟ok g羹zel kalemler var, ama sen yurt i癟iyle s覺n覺rlay覺nca se癟enekler daral覺yor. Burada alabilecein en iyi kalem 14k ya da 18k alt覺n u癟lu bir Sailor Profit 1911 olur. Pilot Namiki de alnabilir ama Sirkeci'de var m覺d覺r bilmiyorum.. NOS vintage Sheaffer Imperial de al覺nabilir yine alt覺n u癟lu, ama o da Sirkeci'de bulunmaz.. Bunlar覺n hepsinden 繹nce Lamy 2000 d羹羹n羹lebilir, denemediysen onu bir dene istersen.. ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Mesaj mlm » 10 Mar 2013, 01:56

Lamy 2000 e az 繹nce Ebayden bakt覺m fiyatlar覺 130-200 dolar civarlar覺nda deiiyor..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj asymptote » 10 Mar 2013, 02:22

Vazge癟 u pipo sevdas覺ndan, gel sana Lamy alal覺m ada覺m.. :D ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Mesaj sercankaf » 10 Mar 2013, 02:23

Bende M1000 vardi. Mont Blanc Meisterstuck 149 killer da denilir :) Cok memnundum, yazimi harikaydi. Tasimak ve yazmak icin can atardim. Hey gidi gunler hey :(
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullan覺c覺 avatar覺
sercankaf

Ya: 42
Kay覺t: 16 May 2012, 09:33

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 10 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners