leonardo06 yazdı:Kadınlar, erkekte ilk saate ve ayakkabıya (mı) bakarlar!?
Sent from my iPhone using Tapatalk
cüzdana bakar
leonardo06 yazdı:Kadınlar, erkekte ilk saate ve ayakkabıya (mı) bakarlar!?
Şayet cüzdanla sıkıntısı yoksa, bence ayakkabısına bakar sadece. Başka da bi yere de bakmaz... :/Ankthas yazdı:leonardo06 yazdı:Kadınlar, erkekte ilk saate ve ayakkabıya (mı) bakarlar!?
cüzdana bakar
Hoş geldin 1995Ankthas yazdı:leonardo06 yazdı:Kadınlar, erkekte ilk saate ve ayakkabıya (mı) bakarlar!?
cüzdana bakar
Bir defa saate baktıklarını hiç zannetmiyorum, en azından büyük çoğunluğunun. Saatin, erkeklerin daha çok ilgisini çektiğini söyleyebilirim.leonardo06 yazdı:Kadınlar, erkekte ilk saate ve ayakkabıya (mı) bakarlar!?
manil yazdı:Şayet cüzdanla sıkıntısı yoksa, bence ayakkabısına bakar sadece. Başka da bi yere de bakmaz... :/Ankthas yazdı:leonardo06 yazdı:Kadınlar, erkekte ilk saate ve ayakkabıya (mı) bakarlar!?
cüzdana bakar
Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
debra yazdı:Hoş geldin 1995Ankthas yazdı:leonardo06 yazdı:Kadınlar, erkekte ilk saate ve ayakkabıya (mı) bakarlar!?
Geri kafalı olmasaymışız![]()
cüzdana bakar
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umutt yazdı:Bir defa saate baktıklarını hiç zannetmiyorum, en azından büyük çoğunluğunun. Saatin, erkeklerin daha çok ilgisini çektiğini söyleyebilirim.leonardo06 yazdı:Kadınlar, erkekte ilk saate ve ayakkabıya (mı) bakarlar!?
Bence mesela klasik giyimde, aksesuar anlamında, kravat ve kol düğmesine daha çok bakıyorlar,
Ayakkabıya dair bir geri dönüş hiç almadım bugüne kadar, ama gomleğimin ütüsüne yönelik aldığım çok oldu olumlu ya da olumsuz anlamdaBuna karşılık ayakkabıya da baktıklarında eminim, kendi dünyalarında çok önemli bir yerde çünkü, algıda seçicilik durumu olması çok olası.
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyimen yazdı:Birçok kişinin tercih ettiği gibi Camper benim de favorim. Özellikle de Pelotas Xlite'lar harika, ama deride renk seçenekleri çok kısıtlı. Sneaker alternatiflerini merak ediyorum. Resimle desteklerseniz güzel olur
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 69 misafir
|