phasalis, yanar taş,olimpos, arasan,,kleopatra, kekova tam kafa dinlemek yerler

Cruciatus yazdı:Evi büyütmek için çok proje baktım, pekçok projeden kredisiz nakit alma imkanım da var ancak o kadar parayı eve yatırmak bana saçma geldiğinden vadelide devam ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7 yildir Antalya'da yasiyorum. Kafa dinlemelik yerlere kafa dinlemeye gidebildigimi hic hatirlamiyorum.moy yazdı:sıcağı olmasa Antalya yaşamacak yer,
phasalis, yanar taş,olimpos, arasan,,kleopatra, kekova tam kafa dinlemek yerler [emoji106] neyse konuyu dağıtmayayım.
moy yazdı:Cruciatus yazdı:Evi büyütmek için çok proje baktım, pekçok projeden kredisiz nakit alma imkanım da var ancak o kadar parayı eve yatırmak bana saçma geldiğinden vadelide devam ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi boşver evi büyütmeyi.Senin Mb limited edition ve seamaster d300m commander's watch yeter![]()
adorno yazdı:Okumak epeyce faydali oldu, ek yapiyim kucuk yatirimcinin her ne yaparsa yapsin zarar etmekten kurtulamadigini ispatlayan tee 1900 lerden karsilastirmali tablosuna bakmistim (konut/ faiz/ doviz/ borsa) . Yukarida yazilan gibi buyuk para kucugunu yutuyor neticesinde. Ayrica bir parseli alip ileriyi ongormek olduguna inanmiyorum zira planlar yapilirken oncesinde o alanlarin nasil toplandigina dair nice haber vardir arastirilirsa. Hasili kelam 25 yil yatirim hesaplandiginda en karli aracin BES oldugu yaziyordu orada. Ilk yillarda diger enstrumanlara gore dusuk seyreden sistem sonraki yillarda arayi hizla kapatip 1.likle bitiriyordu yarisi.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir
|