Baran yazdı:Archimed 2 sorum olacak.Dicle balıkta alkol varsa Göztepenın neresinde mezeleri nasıl vs biraz detaylı bilgi alabilirmiyim.İkinci sorum ise ethemefendide yenı acılan çöpçünün nesini beğendinBizim sokağın başında olduğundan ötürü herkes meraktan 1 kere gitti ne zaman gecsek kalabalık oluşu sebebiyle bizde o kervana katıldık ve oturduk.Oraya buraya kamera koymuş mekan güzel ama ben mekandan cok yediğime bakarım.Masaya kuru lavaşı bıraktılar birde sallamasyon salata.Neyse çöp şiş köfte şiş ve sucuk şiş var biz çöp şiş istedik.Porsiyon kucuktu doymadık yanına domates biberi koymuş.Sert bir etti.Fiyatını haketmicek biryerdi.Öyle biryer acıcak olsam çöp şişi parmakları yedirtirim guzel bi çoban salata yaparım birde olmazsa olmaz acılı ezme tarzı birsey.O sekilde orası yakın zamanda kapanır bu dediğimide unutmayın.Hiçkimseye tavsiye etmiyorum.
Baran yazdı:Sanırım herkesin damak tadı değişiyor.Bedir ustanın karşısında bizim ofis.İlk acıldığında bir döner siparişi verdim bir halta benzemiyodu Allah affetsin.Küşleme vs tam bilmiyorum tabi gidip oturup yemedim.Fsinan bedride alkol varmı bu arada?
Pendik Gazi Burmayı kesinlikle deneyeceğim.Tam olarak yer tarifi verebilirmisin sahilyoluna yakınmı?
Tuzla sahilde carsının içinde sadece tulumba satan bir tatlıcı var hayatımda öyle birşey yemedim bende onu tavsiye edeyim bare tatlı olarak.
Ayrıca kahvaltı olarak Atasehirde Cumhuriyet sucuklarının kahvaltı yeri var haftasonları yer bulunmuyor ama kahvaltısı omleti sucuğu menemeni mukemmeldir.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir
|