Yukarıda birçok kaliteli yapım paylaşılmış, ben de birkaç ekleme yapmak isterim Showtime'dan Eva Green, Josh Hartnett, Timothy Dalton ve Billie Piper'li kadroyla PENNY DREADFUL, drama ve korku kategorinde
En son neilblack tarafından 11 May 2014, 22:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
THE AMERİCANS: Soğuk Savaş döneminde 1980'li yılların başlarında, Ronald Reagan'ın ABD başkanlık koltuğuna geçmesinin hemen ardından gelen zaman diliminde geçecek The Americans; Washington, DC'de bir banliyöde çevreye iki Amerikalı görünümü veren, ebeveynlerinin gerçek kimliklerinden habersiz durumdaki iki çocuğa sahip ancak gerçekte iki KGB ajanı olan evli bir çift (Matthew Rhys ve Keri Russell) üzerine odaklanıyor.
Altın küre ödüllü Keri Russell mükemmel oyunculuğu ile diziye değer katıyor.
Şu anda 1. sezon 4.bölümü yayınlandı. SALEM American Horror Story: Coven’in başarısından sonra benzer bir konuda daha dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. WGN America, orijinal senaryolu ilk dizisi Salem’ın teaser fragmanını yayınladı. 17. yüzyıl Amerikası'nda geçecek dizi, İngiliz kolonilerin yaşadığı Massachusetts eyaletine bağlı Salem kasabasında kurulmuş Salem Cadı Mahkemeleri'ni ve burada yaşanmış gerçek olayları anlatacak. Başrol oyuncusu Janet Montgomery’i şehrin en güçlü büyücüsü Mary Sibley rolünde izleyeceğimiz dizinin kadrosunda, Shane West ve Seth Gabel gibi isimler de yer alacak. Salem'ın ilkbaharda yayınlanacak pilot bölümünü ise Emmy ödüllü yönetmen Richard Shepard’ın yönetmesi bekleniyor.
Diziye konu edilecek Salem Cadı Mahkemeleri 17. yüzyıl Amerikası’nda birçok insanın tutuklanması ve ölmesine neden olmuştu.
AMERİCAN HORROR STORY: 3.sezonu da sona erdi, her sezon tamamen farklı konular işleniyor. Korku sinemasının klasikleşmiş öğelerinin son derece iyi aktarıldığı kaliteli bir yapım. 3.sezon çıta biraz düşsse de 4.sezonu ile kalitesini tekrar göstereceğe benziyor.
Friends'i bu akşam bitirdim. İzlemeyen arkadaşların çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Dizi bitince çok üzüldüm. Bir dizinin bitişine bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim.
smhhhh yazdı:Friends'i bu akşam bitirdim. İzlemeyen arkadaşların çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Dizi bitince çok üzüldüm. Bir dizinin bitişine bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim.