vmetin yazdı:İn loewe we trust
Son derece özgün dizayn ve kaliteli cihazlar. Bir ara güreller satıyordu, şimdilerde bilmiyorum çekildilermi piyasadan.
Baya da pahalılardı.
vmetin yazdı:İn loewe we trust
fbolukbas yazdı:Ersin58 güle güle kullanın, Home cinema projektörlerin performansını merak ediyorum. Kontrastı 40.000:1 diye buldum net'te.
Kullanıcı yorumunu duymak isterim aslında.
Edit:İmla.
fbolukbas yazdı:Ciddi iyi görünüyo projeksiyon cihazı.. fotoğraflarda bile..![]()
Ses sistemi de gayet güzel, film izlerken muthiştir, müzik dinlerken nasıl? stereo da pek başarılı olamıyo genelde home cinema sistemleri..
Ben daha çok sistemi müzik dinlerken kullanıyorum. Yamaha AVR, system fidelity diye ispanyol malı iadare eder 5+1 speakerlar ile.
Dolby digital ve DTS kayıtlı DVD ler biraz toparlıyor durumu.. Yada hi-fi görünümlü kasası olan PC üzerine kurulu mediaportal yazılımıyla çalışan bir media playerım var, (oldukça kabiliyetli) onun üzerinde hardisklerde yüklü mümkün olduğunca DD, DTS konser kayıtları, film, dizi vs izliyorum.
davinci yazdı:Kurulu eski Projeksiyon sistemi iptal edip TV ye geçmeye karar verdim,
Öncelikle sistemi yenilemem gerekliydi zira bendeki projeksiyon eski ve lambası bitmiş yeni lamba almam gerekli, yeni cihaz alırsam ne alırım diye baktım, gene Panasonic'ler oldukça iyi, en son çıkan PT-AE 8000 var 3D li 2400 ANSI, şuanda 7000 var Türkiye'de 8000 henüz gelmemiş, 5000 i serettim bendeki ile ilgisi alakası yok ama genede iyi bir full HD TV görüntüsüne yaklaşamıyor bence, birde en önemlisi eğer alırsam cihazı tavana asacağım şimdiki cihazların ebatları oldukça büyük salonun ortasında pek hoş olmuyor, Tv ile projeksiyonu karşılaştırmak çok doğru değil tabi, maç merakım çok yok filmde pek seyrettiğim yok,aslında Tv seyretmiyorum artık eskisi gibi, ama genede salona bir Tv alıcam bulunsun, o yüzden kurulu olan sistemi iptal edicem, tavanda zamanında kablolamayı sıva altı yaptırmıştım, ev boyanıyor kabloları kesip kapayacağız, Denon amfi , ağaç 5+1 Definitive kolonlar duruyor öyle
TV olarakda Sony 55HX-950'yi bekliyorum, Türkiye'ye henüz gelmedi ama çok yakında gelir, Samsung'ların renkleri çok doğal değil, baktım en iyi panel Sony'de
Birde Sharp 70LE835 var piyasada, 70 inch projeksiyona alternatif olabilir aşağı yukarı 55HX920 ile aynı fiyatda ama Sony'nin görüntüsü daha iyi gerçi bunlar çok ufak farklar bazı göz görmez bile, Tv yi aldıkdan sonra 8-10 sene değiştirmem, led tv den oled sisteme geçilir ondanda yeni bir şey bulunur anca öyle,
fbolukbas yazdı:Davinci madem evde tamirat tadilat var ise bu fırsat tavana HDMI kablo çektir dursun. Zamanı gelecektir..
Sony panelleri üretmiyor bir ara samsung'dan alıyordu, ama görüntü işleme işlemcilerini ve algoritmalarını kendisi yapıyordu.
Şu bravia engine falan geyikleri.
Sharp Amerika'da herhalde ilk sıralarda, çok beğeniliyor. 70" olursa gerçekten projeksiyona gerek kalmaz. Dehşet bişey olur
Oled teknolojisinde de bir ara sony 2-3 bin $ etiketli 12" gibi bişey çıakrmıştı. Tv konusunda sanırım oled doğmadan öldü. Büyük ebat yapamıyorlardı. Son durumları pek bilmiyorum. Ne zamandır takip etmedim bu tip konuları.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir
|