Bisiklet bahane, doa ahane.. Bahar覺n selam覺n覺 ald覺k, yola devam ettik..

Drago yazd覺:Bence 癟ok ho...eline sal覺k...ornito foto hakk覺nda 癟ok teknik detay bilmiyorum ama estetik olmu ger癟ekten
Arka plana m羹dahele yok, gerekte yok, fotoraftaki arkaplan 癟ok uzaktaki tepelerin net olmayan hali asl覺nda..asymptote yazd覺:fbolukba arkaplana m羹dahale var m覺? Fon nas覺l b繹yle tek renk 癟覺kt覺 acaba? Bu arada fotoraf 癟ok zarif ger癟ekten

rnein son fotoraf i癟in exif bilgilerini payla覺rsan bizler ad覺na daha bilgilendirici ve ayd覺nlat覺c覺 olur.. Net alan derinliini azaltmak (arka plan覺 flulat覺rmak) i癟in a癟覺k diyaframda-d羹羹k diyafram deerinde 癟ekilmi olmal覺 diye tahmin ediyorum. I覺k koullar覺 k繹t羹 olunca diyafram覺 m羹mk羹n olduunca a癟mak gerekiyor, bu durumda lens kalitesi devreye giriyor san覺r覺m. Diyafram ne kadar a癟覺labiliyorsa lens o kadar kaliteli.. Benim 18-55 kit lens en a癟覺k diyaframda f/3.5, 55-250 zoom lens ise en a癟覺k diyaframda f/4 deerine sahip.. f/1.8 lensler olduu d羹羹n羹l羹nce bu lenslerin 覺覺a ne kadar muhta癟 olduu ortaya 癟覺k覺yor..D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 17 misafir
|
||||||||||||||