Eğer mavi mürekkep kullanıyorsan bende yeni başladım jinhao x159 mavi parker quink piyasada ne pahalı mürekkep varsa hepsini geçer.gerek akışkanlığı gerek yazmadaki dolgunluğu ve kadife yazımı çok çok iyi.ama yeşil mürekkep koyduğum 2.jinhao x159 kalemimle waterman mürekkep biraz sulu ve kalemin ucunu pek kaydırmıyor rahat anlatabildiysem ne mutlu biraz karışık olmuş olabilir.altta paylaşacaktım.parker 200 yıllık mürekkebi hiç formül değişmeden günümüze ulasmis[emoji6]x159 lar da çok çok iyi performansları.raven yazdı:mertk yazdı:Teşekkür ediyorum Raven,
Parkerda kesin bir sorun var , onu tamir edebilecek bir servis biliyor musunuz ?Nereye teslim etmeliyim?
Kaweco’yu temizledim güzel yazıyor lakin kısa notlar alırken ara verdiğim için 1-2 dk da bile yazmama başlıyor,sallamak gerekiyor.
Evde bulduğum eskiden kalmiş pelikan kartuşu taktım, açılmamiştı yalniz.
Acaba bu eski kartuş oldugu için mi sorun çıkıyor böyle, yeni kartuş alsam kaweco’nun kendi kartuşunu ,düzelir mi yoksa bir converter a mı geçmem gerekiyor kurumaması için.
Bir ara kahve buluşması yaparsak Parker'i belki ben halledebilirim. Tecrübem var. Pelikan mürekkep hep bu soruna sebep oluyor.
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi