Bu güzelliği nerede paylaşayım, nerede paylaşayım diye düşünürken(karnım açtı o zamanlar), du dedim bi karnımı doyurayım belki bir aydınlanma olur
Velhasıl hakikaten de öyle oldu, karnım doyup da kan şekerim yükselince ufukta beyaz bir ışık gördüm

Neyse efendim sadede geleyim, kendilerine bileklik yapıp hiçbir karşılık beklemeden, gönlümden koparaktan gönderdiğim arkadaşlara da örnek olmasından korkarak

(samimiyim), bunu burada paylaşmak istiyorum; Mücadeleci kardeşimiz, gördüğümde bir süre mantıklı cümle kuramamama neden olan bir misilleme paketi göndermiş(cık cık cık), nitekim bu cümleleri saatler sonra yazabiliyorum
Paket içeriğinde

, yine bu başlık altında paylaştığı ve benim de gayriihtiyari beğenimi dile getirdiğim aşağıda resimlerini gördüğünüz harika (da laf mı) gömleği ve biraz göz gezdirdiğim ve bu kitap tam bana göre dediğim yine harika bir kitap göndermiş
Fazla başınızı ağrıtmayayım; kelimelere sığmayan duygularımı forum ortamında yine kelimelerle ümtsizce anlatmaya çalıştım, sözün özü; Mücadeleci çok çok teşekkür ederim dostum, yani şunu bil, hayatımda aldığım en değerli hediyelerden bir tanesiydi, o kadar söylüyorum
Buyrunuz fotoğraflar