TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sevdiğimiz Ya Da Beğendiğimiz Lezzetler / Mekanlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Sevdiğimiz Ya Da Beğendiğimiz Lezzetler / Mekanlar

Mesaj mrbars » 15 Ağu 2012, 18:57

Eylül buluşmasında pideye ve köfteye özen göstermem lazım, bu topicden onu da anladık böylece. :D
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Frax » 15 Ağu 2012, 22:21

Eylül son hafta hocam lütfen :D

Denizli'de ben birkaç yer önerebilirim ama ihtiyaç olur mu bilemem :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj davinci » 15 Ağu 2012, 22:22

New york

Çok bildiğimden değil 1 kere gittim ondada 15 gün kaldım işim vardı, gidipde beğendiğim yerlerden ;

Peter Luger: et, ölmeden yapılması gerekenler listesinde ;)

Senafina: Mezeluna tarzı İtalyan, nedense burdan giden Türk'lerin favori mekanı, birkaç şubesi var

Babbo: İtalyan yemeğini sevdiğinden araştırıp bulduğum resturant böylelikle Mario Batali efsanesi ile tanıştım, netden bakın, kaç tane resturantı var bilmiyorum ama bu adamın parayı koymaya yerinin kaldığını zannetmiyorum, taxiye bindim adresi söyledim şöför Babbo dedi nasıldır dedim geçen hafta Ronaldo'yu götürdüm dedi (Brezilyalı olan) geldik resturantın kapısına evlerin arasında bir yer kapıda uzun Limolar, Towncar lar uzanmış şöferler bekliyor girdim içeri, masalar bar barın önü heryer full, resepsiyonist kız 1-1,5 saat rahat beklersin dedi barın önünde takılayım derken bardan biri kalkmasınmı anında geçtim bara, barmene şarap sordum Pinot noir yada Pinot girigo dedi genelde Newyork'da iyi yerlerde kırmızıyı Fransız beyazı İtalyan içiyorlar, ver dedim Noir ver ;) hayatımda yediğim en iyi İtalyan yemeklerinden birini o akşam yedim

Bir tanede Fransız lokantası vardı Madison Avenue'de Breguet'in karşısında bir yerlerde adını hatırlamıyorum, öğlen gezerken buldum, garsonlarıda Fransız hatta bana bakan garsona aşık oldum yok böyle bir göz rengi böyle bir güzellik sayın sehirciler :D kalite bir yer.

Ayrıca tabi çok saatçi var ama en kalite saatler Cellini'de birde dünyanın en büyüğü olduğunu söyledikleri Tourneau, katlı bir mağaza her marka mevcut, AP nin 57. de kendi mağzası ve İwc'nin ben görmedim ama yeni açılan mağazası kesin ziyaret edilmeli
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj SeRxx » 15 Ağu 2012, 23:28

Bu başlıkta bile IWC var :D
Senin saatin sapma durumu ne oldu ?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj davinci » 15 Ağu 2012, 23:35

Aynı, idare ediyoruz öyle
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj fsinan » 16 Ağu 2012, 07:49

Döner deyince Bursa'da uzun yıllar yaşamıi biri olarak birkaç görüş vereyim;

1.İskender İstanbul'da her yediğimde bir üzüntü yaşıyorum o sebeple Uludağ Kebapçısını burada bir kere daha yazmak sorun değil. Basın gaza Bursa turu yapın, İskender'i yiyin gelin.

Yaprak döner;
1.Ümraniye Atakent Celal Usta
2.Ümraniye Madenler Ahmet Usta

Sebzeli döner;
Kartal Sanayi Sitesi Çamlık Et lokantası. Burada insanın aklını durduracak et yemekleri var, ben dumur olmuştum ilk yediğimde.

Kartal civarlarındaysanız bir öğlen götürürüm, harika olur ;-)
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Baran » 16 Ağu 2012, 08:29

mrbars bu konuya adını yazdırmak kolay değil,senden guzel bir buluşma bekliyoruz eylulde :D

fsinan bugun kartala geleceğim niyetli değilsen gidelim abi 8-)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Scubat » 16 Ağu 2012, 09:28

Archimed yazdı:Benden kısa kısa:

Kebap: Kalamış Develi ve Fenerbahçe Kazancılar.
Dürüm: Altunizade'den Nuhkuyusu Caddesi'ne dönülen yerde, sağ tarafta Dürümcü Memo var. Salak bir yer, ama Adana dürüm ve porsiyonu efsane güzel. Biberli lavaşı 10 numara.
Sulu Yemek: Üsküdar Kanaat çok lezzetli, ama servis ve sunum işe yaramaz. İstiklal Caddesi'nde Lades'i çok severim. Yemekler güzel ve lezzetli, sunum çok düzgün. Ancak fiyatlar yüksek. Geçenlerde 1 pilav, 1 kuyu kebabı ve 1 karışık kompostoya 25 TL istediler.
Pide: Moda, Göztepe ve Sahrayıcedit'te şubeleri bulunan Köyüm Pide'yi severim.
Kuru Fasülye: Eskiden Sirkeci'deki Fasuli'yi severdim, ama bozdular. Adını hatırlamadığım, Çamlıca'daki meşhur fasülyeciyi severim. Bir de Üsküdar Nuh Kuyusu'ndaki Ayder Fasülyecisi'ni de severim.
Köfte: Beşiktaş Çarşı'daki küçük köfteciyi çok severim. Büyüğünün köfteleri bana lezzetli gelmiyor. Bir de Manisa Akhisar'da, İzmir'den Balıkesir'e gelirken yolun sağ tarafında adını hatırlamadığım bir köfteci var. Önünde ekseriyetli İstanbul plakalı araç durur. Mide fesatı geçirmeden karnımı doyurmamı ve rahatça direksiyon sallamamı sağlar. Bodrum Tevfik Neyzen Caddesi'nde Liman Köftecisi de başarılıdır.
Tostçu: Susurluk'ta Yörsan tesislerinin tostu diyip susuyorum. Ayran veya çay farketmez, her ikisi de çok başarılı.
Pizza: Yeşilköy sahilinde Pizza Porto ve İstanbul Caddesi'nde Yeşilyurt'a giderken Dilim Pizza. Dilim Pizza'nın şöminesi ve suflesi ayrı bir güzelliktir. Bodrum'daki Sünger Pizza'yı da severim, salaş bir tarzı vardır.
Çöp Şiş: Asıl favorim İzmir'deki Topçu'nun Yeri. Erenköy Ethem Efendi'deki Çöpçü'yü de sevdim.
Çiğer: Edirne Kırkpınar Lokantası'nın yaptığı ciğere bayılırım. Pek çok yerde şubesi var.
Balık: Uzun zamandır dışarda balık yemiyorum. Maalesef balıkçılar genelde fiyatlarda sapıtma eğilimindeler. Arada sırada dışarda balık yiyeceksem yanına alkol almıyorum. Arnavutköy'deki Adem Baba, Göztepe ve Kadıköy'deki Dicle'nin balıkları taze oluyor. Bir de İzmir'deki Balık Pişiricisi Veli Usta'yı severim.

Kuru fasülyeci : Çömlek
Kullanıcı avatarı
Scubat

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners