TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Yabancı Dizi Tavsiyeleri

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Yabancı Dizi Tavsiyeleri

Mesaj fbolukbas » 14 Kas 2012, 10:25

Tegent; Lost room güzeldi, :thumbup: The Triangle'ı da tavsiyen üzerine izlicem..

The walking dead yeni sezona deli gibi başladı, böyle bayat bir konudan böyle güzel bir dizi çıkması enteresan..
Homeland bol soru işaretleri uyandıran bir dizi beğenmiştim, yeni sezonu daha izleyemedim umarım cozutmamışlardır.

Revolution tam bir uydurma, bilim kurgu terk, bilmiyorum toparlarmı, Falling skies'da aynı şekilde hayal kırıklığı olması büyük ihtimal.
Bakalım yeni sezon (olursa) nasıl olacak. Mesela Heroes gibi bir diziyi sonlandırıp, bunlarla iş yapmaya çalışanların aklına yanayım..

Stargate universe bence sağlam temelleri olabilecek konuya sahip iken, Brezilya dizisine çevirip yayından kalmasına neden
olanlara aferin diyorum.
Adam gibi sci-fi yok..
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj asymptote » 14 Kas 2012, 14:42

fbolukbas yazdı:Adam gibi sci-fi yok..

+10^10
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj DenizKSK » 14 Kas 2012, 14:48

asymptote yazdı:

+10^10

Yapmayın abiler, dayılar..
Steven Spielberg imzalı "The Falling Skies" serisini bir kez deneyin, beğenmezseniz gelin bir daha konuşalım. :D
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj Yedaself » 14 Kas 2012, 15:05

Arrow: Bu sezon başladı ve şu an iyi gidiyor.
Revolution: Güzel bir fikrin kötü oyuncular ve karakterlerle nasıl mahvedileceğini anlatıyorsa mükemmel bir dizi.
Kullanıcı avatarı
Yedaself

Mesaj fbolukbas » 14 Kas 2012, 15:20

DenizKSK yazdı:
asymptote yazdı:

+10^10

Yapmayın abiler, dayılar..
Steven Spielberg imzalı "The Falling Skies" serisini bir kez deneyin, beğenmezseniz gelin bir daha konuşalım. :D

:) Walla bir sci-fi nin içine ne kadar kadın-aşk, din öğretileri, sosyal ahlak, amerikan kahramanlığı ögeleri girerse o kadar sci-fi olmaktan uzaklaşıyor,ne kadar az, o kadar iyi.. Ben belki daha bilimsel yaklaşım beklediğimdendir. Ha bu ögeleri başka tarz yapımlarda itirazım yok tabi. Yani bu kahraman askerler bir roketle bilmem kaç ışık yılı gelmiş zuzaylıların ana gemilerini havaya uçurmasınlar isitiyorum artık.. Açıkcası dizi yokluğundan izledim.. Yeni sezonu da izlerim ama çok keyifle değil tabi. "V" yayından kalktı, bundan daha iyi değilidi ama kötü de değildi. En azından Morena Baccarin vardı :)
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj fbolukbas » 14 Kas 2012, 15:25

Yedaself yazdı:Arrow: Bu sezon başladı ve şu an iyi gidiyor.
Revolution: Güzel bir fikrin kötü oyuncular ve karakterlerle nasıl mahvedileceğini anlatıyorsa mükemmel bir dizi.

Revolutionda da "Kare Murat" var, Cüneyt Arkın kılıklı 20 kişiyi bir seferde dövüyo. :) Töbe töbe
Arrow'u izlemedim ama merak ediyorum.
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj asymptote » 14 Kas 2012, 15:50

Ya Fringe'e ne demeli? Birkaç kişiden gelen ısrarlı tavsiyeler üzerine 1. sezonun ilk 6 bölümünü sabırla izledim, daha fazla dayanamadım.. Bir adam 30 sene akıl hastanesinde yatıyor sonra gizli görevle çağırıyorlar, amcam çıkar çıkmaz laboratuvarını geri istiyor, laboratuvarına da bir inek getirtiyor :) Fiziksel, metafiziksel, nükleer, biyolojik, fizyolojik, anatomik, elektronik her soruna laboratuvarında EMAYTİ terk oğluyla çözüm getiriyor, amcanın uzman olmadığı ve bilmediği alan yok, her *oktan anlıyor. Dünyayı kurtaran adamı dizi yapsalar daha kaliteli olur..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Yedaself » 14 Kas 2012, 16:01

fbolukbas yazdı:
Yedaself yazdı:

Revolutionda da "Kare Murat" var, Cüneyt Arkın kılıklı 20 kişiyi bir seferde dövüyo. :) Töbe töbe
Arrow'u izlemedim ama merak ediyorum.

Kötü oyuncular ve karakterler derken onlardan bahsediyordum :D O herif, diğer kadın ve sarışın kızın askeri üsse düzenledikleri baskın akıllara zarar. Ayrıca o kıza da gıcık oluyorum, çok yapmacık geliyor.
Kullanıcı avatarı
Yedaself

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 69 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners