TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Haydi iPhone Konuşalım / Let's Talk iPhone

Mesaj Frax » 02 Nis 2013, 16:50

Clk yazdı:
asymptote yazdı:Clk, dua et cebinde patlamamış.. :D Geçmiş olsun.. :thumbup: Sedir hocam, hayırlı olsun.. :champ:

Aslinda tam da ima ettigin yerde patladi :D Neden dersen, bu nasil bir sirket, bu nasil bir anlayistir ki; büyük ihtimal ile üretim hatasi olan bir telefona bakma ihtiyaci bile hissetmiyorlar. Insan nezaketen der ki bir servise gönderelim baksinlar. Ama nerde!!!

Apple bir daha benim evimin kapisindan iceri giremez. Sonucta Apple TV, Airport Express, Ipad, Iphone ve Ipod kullanicisiyim. Hatta bu olaydan önce Notbook bile düsünüyordum. Bu aletler ömrünü doldurunca bir daha asla Apple adini duymak istemiyorum.

Asymptote, sonuca baktigimiz zaman kimin cebinde patlamis o telefon? :D

Baskanim ben de ayni senin gibi dusunuyorum Apple'a para vermem diyorum sagolsun es dost hediye ediyor :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj onatozer » 02 Nis 2013, 21:12

NickyNick yazdı:E ben beyaz kullanıyorum 3 aydır, hiç bişi olmadı ? Tabi düşmeler hariç :D

Beyaz renginden dolayı darbe alsa da, çatlasa da, çizilse de göstermiyor hiçbir sekilde. Siyahlarda boya atması oluyor en ufak darbede, altından sam sam metal rengi isildiyor :(
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj onatozer » 02 Nis 2013, 21:15

SeRxx yazdı:Yazmayı unuttum düştü, ekran kırıldı, teknik serviste çıkan masraf 700 TL :o

Hocam askolsun ne servisi, bir adet saat tornavidasi bir adet ebay hesabı ile 5 De biri rakama hallolur. Şimdiye kadar 4 tane ekran kırdım, hepsini yarım saatte değiştirdim. Hatta geçenlerde iphone 5 in kameranın yanındaki cam kısmı Tuzla buz ettim, alt üst takım 12$ a aldim, şimdi yeni gibi :)
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj KKarakuş » 02 Nis 2013, 21:17

mcco yazdı:
SeRxx yazdı:Yazmayı unuttum düştü, ekran kırıldı, teknik serviste çıkan masraf 700 TL :o

Hocam askolsun ne servisi, bir adet saat tornavidasi bir adet ebay hesabı ile 5 De biri rakama hallolur. Şimdiye kadar 4 tane ekran kırdım, hepsini yarım saatte değiştirdim. Hatta geçenlerde iphone 5 in kameranın yanındaki cam kısmı Tuzla buz ettim, alt üst takım 12$ a aldim, şimdi yeni gibi :)

Bir tornavida (yıldız yada düz) bir cam , işlem tamam. :D Tebrik ederim. :thumbup:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj SeRxx » 02 Nis 2013, 21:25

mcco yazdı:

Mcco pil değişimi, arka kapak gibi basit işlemleri o şekilde yapıyoruz ama ekran değişikli sökme sırasında hata kabul etmiyor ki arkadaşın iPod Touch'unu perişan etmiştik. Ekran değişikliği sizin yaptığınız işlemden çok daha zor bir işlem olup elektronik aksam olduğu için orijinal parça tercih etmek uzun vadede çok daha faydalı olacaktır :thumbup: Tabi servis hep son çaremiz ;) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj onatozer » 02 Nis 2013, 21:30

SeRxx; Özellikle iphone 4-4s lerde cam değişimi epey kolaydı. Benim de elim alışana kadar bir 3gs perişan etmişliğim var yalan sölyeyemem. :)
Ben şu filmlerdeki musluğu tamir eden ama tüm tesisatı çökerten adamlardan olduğumdan, benim için en gelişmiş alet edevat bir tornavida :lol:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Archimed » 03 Nis 2013, 13:17

Tag Heuer'in telefonları hakkında ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı?
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj avsu07 » 03 Nis 2013, 13:43

Archimed yazdı:Tag Heuer'in telefonları hakkında ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı?

Tag Heuer ve bu tarz telefonlardan olan Vertu, Mobiado, Versace, Ulysse Nardin telefonlar görünüldüğünüzün kesin olduğunu bildiğiniz zamanlar kullanılan telefonlardır. Zira o devasa fiyatlarına rağmen eski teknoloji işlemci, sınırlı hafıza, eski işletim sistemi gibi handikaplara sahiplerdir. Teknolojiyi 3-5 sene geriden takip ederler.

Bu tarz telefon sahipleri zenginliklerini göstermek isteyen, parası var dedirtmekten hoşlananlardır diye bir genellemeyi kendimce yapıyorum. Düşünüyorum, düşünüyorum başka bir açıklama bulamıyorum. Bu benim yetersiz muhakeme yeteneğimden de kaynaklanıyor olabilir.

Birilerine " bak ne kadar zenginim " diye gösteriş yapmak için bulunan yegane çözüm bu ise alınabilir telefonlardır. Şahsi kanaatimdir.
Kullanıcı avatarı
avsu07

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners