TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Mesaj Miriel » 20 Ağu 2013, 20:18

Dostlar merhaba,

Forum çökmeden önce bu konuda sizlere danışmıştım. Özellikle Serkan abi(SeRxx) ve Pachenkov özelden çok yardımcı oldu onlara da teşekkür ederim. :champ: Iphone5 ile S4 arasında kararsızdım. S4 aldım. :) İnşallah doğrusunu yapmışımdır. :)

Şu ana kadar telefondan memnunum. Kamera, şarj durumu çok iyi.. Ama benim merak ettiğim bir konu var stabilite olayı .İnternette bu konu hakkında birçok eleştiri var. Ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama biz bu telefonu nasıl daha stabil, hızlı çalışır hale getirebiliriz. Mesela rehbere girmek istediğimizde bekleme yapması belki çok önemli değil ama bu kadar üst düzey donanımlı olan bir telefonda olmaması gerekir. Ya da şu ana kadar test etmek nasip olmadı ama oyun ve arayüz performansının donanım olarak daha düşük olan Iphone 5 e göre daha yavaş olması.. :idea:

Şu an Android i tam çözebilmiş değilim. Nokia basmatik :D telefondan sonra bambaşka bir dünyaya geçtim. Rom root gibi birçok olay var. Henüz uygulama bilgim çok az zamanla çözeceğim. :)

Ekranı beni çok memnun etti. Güneş altında sanırım Iphone daha iyi ama bu ekranda video izlemenin keyfi başka..

Ayrıca kamera performansı özellikle dış mekanda ve manzara çekimlerinde çok başarılı. Boğazda fotoğrafları hem Canon D500 den hem de S4'ten çektim. Bazı fotoğraflarda S4 daha başarılı gibi geldi. Tabi bu ekranların görüntü kalitesi farkından kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayarın başına geçtiğim zaman fotoğrafları buraya da yükleyeceğim.

Tavsiye ettiğiniz uygulama/oyun varsa beklerim.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj drk » 20 Ağu 2013, 20:39

S4 :thumbup: Uygulama olarak; whatsapp, viber, tapatalk, instagram, facebook, facebook messenger, instagram, twitter, soundhound, swiftkey, xe currency ve son olarak cia benim kullandıklarım.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SeRxx » 20 Ağu 2013, 22:50

Miriel hayırlı olsun :champ: Bir iPhone olmasa da iyi bir seçim olmuş :D

Ben de iki model arasında kalıp iPhone 5'i tercih ettim ki S4'ün en büyük sıkıntısı bana göre boyutuydu. iPhone'ların daha stabil çalıştığı ve daha az kasıldığı doğrudur. Galaxy S3'te sık sık duyduğum güncelleme ve şarj problemleri umarım S4'te de çıkmaz.

Uygulama olarak Drk'un söylediklerine ek olarak; Soundhound yerine Shazam olabilir; Vine uygulamasını kullanarak güzel bir şeyler üretebilirsin diye düşünüyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj drk » 20 Ağu 2013, 23:10

SeRxx yazdı:Uygulama olarak Drk'un söylediklerine ek olarak; Soundhound yerine Shazam olabilir

İlla muhalefet :D
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Ynt: iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Mesaj hydrocon » 20 Ağu 2013, 23:14

Hayırlı olsun Miriel, genel performansa etki etmesi açısından ayarlar, geliştirici seçeneklerine girdiğinde animasyon seçeneklerini görüceksin hepsini kapalı hale getirirsen menü geçişleride oldukça hızlanacaktır.
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj SeRxx » 20 Ağu 2013, 23:30

Drk yazdı:
SeRxx yazdı:Uygulama olarak Drk'un söylediklerine ek olarak; Soundhound yerine Shazam olabilir

İlla muhalefet :D

Viber yerine Tango da olabilir aslında :D
Şaka bir yana da iki uygulamayı da kullandım Shazam daha iyi gibi geldi :geek:

hydrocon yazdı:Hayırlı olsun Miriel, genel performansa etki etmesi açısından ayarlar, geliştirici seçeneklerine girdiğinde animasyon seçeneklerini görüceksin hepsini kapalı hale getirirsen menü geçişleride oldukça hızlanacaktır.

Biz iPhone'da hiçbir şey kapatmıyoruz ama yine de canavar gibi :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj herofb » 20 Ağu 2013, 23:45

Valla sene 2013 hala blackberry kullanıyorum :)

En çok indirilen uygulamalar smiley lan bildiğin smiley ne diyim
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj AboveTheRim » 21 Ağu 2013, 00:37

Ben oyun yüklemedim satranç hariç. Resmen hayat kurtarıyor boş vakitlerde PC başında olamadığım zamanlarda :champ:
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners