Forum çökmeden önce bu konuda sizlere danışmıştım. Özellikle Serkan abi(SeRxx) ve Pachenkov özelden çok yardımcı oldu onlara da teşekkür ederim.

Şu ana kadar telefondan memnunum. Kamera, şarj durumu çok iyi.. Ama benim merak ettiğim bir konu var stabilite olayı .İnternette bu konu hakkında birçok eleştiri var. Ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama biz bu telefonu nasıl daha stabil, hızlı çalışır hale getirebiliriz. Mesela rehbere girmek istediğimizde bekleme yapması belki çok önemli değil ama bu kadar üst düzey donanımlı olan bir telefonda olmaması gerekir. Ya da şu ana kadar test etmek nasip olmadı ama oyun ve arayüz performansının donanım olarak daha düşük olan Iphone 5 e göre daha yavaş olması..

Şu an Android i tam çözebilmiş değilim. Nokia basmatik

Ekranı beni çok memnun etti. Güneş altında sanırım Iphone daha iyi ama bu ekranda video izlemenin keyfi başka..
Ayrıca kamera performansı özellikle dış mekanda ve manzara çekimlerinde çok başarılı. Boğazda fotoğrafları hem Canon D500 den hem de S4'ten çektim. Bazı fotoğraflarda S4 daha başarılı gibi geldi. Tabi bu ekranların görüntü kalitesi farkından kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayarın başına geçtiğim zaman fotoğrafları buraya da yükleyeceğim.
Tavsiye ettiğiniz uygulama/oyun varsa beklerim.