Drk yazd覺:S4Uygulama olarak; whatsapp, viber, tapatalk, instagram, facebook, facebook messenger, instagram, twitter, soundhound, swiftkey, xe currency ve son olarak cia benim kulland覺klar覺m.
seRxx yazd覺:Miriel hay覺rl覺 olsunBir iPhone olmasa da iyi bir se癟im olmu
![]()
Ben de iki model aras覺nda kal覺p iPhone 5'i tercih ettim ki S4'羹n en b羹y羹k s覺k覺nt覺s覺 bana g繹re boyutuydu. iPhone'lar覺n daha stabil 癟al覺t覺覺 ve daha az kas覺ld覺覺 dorudur. Galaxy S3'te s覺k s覺k duyduum g羹ncelleme ve arj problemleri umar覺m S4'te de 癟覺kmaz.
Uygulama olarak Drk'un s繹ylediklerine ek olarak; Soundhound yerine Shazam olabilir; Vine uygulamas覺n覺 kullanarak g羹zel bir eyler 羹retebilirsin diye d羹羹n羹yorum
Hydrocon yazd覺:Hay覺rl覺 olsun Miriel, genel performansa etki etmesi a癟覺s覺ndan ayarlar, gelitirici se癟eneklerine girdiinde animasyon se癟eneklerini g繹r羹ceksin hepsini kapal覺 hale getirirsen men羹 ge癟ileride olduk癟a h覺zlanacakt覺r.
Baran yazd覺:Hydrocon ayarlarda oyle bir secenek yok sen s4 kastettin degilmi ?
Miriel yazd覺:Drk yazd覺:Swiftkey 癟ok gerekli gibi durmuyor.
Cia 癟al覺ma mant覺覺 nedir?
Drk yazd覺:Miriel yazd覺:Drk yazd覺:Swiftkey 癟ok gerekli gibi durmuyor.
Cia 癟al覺ma mant覺覺 nedir?
Cia i癟in benim birey dememe gerek yok, 羹niversitede 癟ok iine yarayacak emin ol![]()
Swiftkey ile mesajlama 癟ok daha h覺zl覺, benzer baka programlar da var, bence standart klavye 癟ok baar覺l覺 deil.
hydrocon yazd覺:Serkan :grin::grin: wa a癟覺k kals覺n akama foto var![]()
Baran s3 de gelitirici se癟eneklerinde alt men羹de 癟覺k覺yordu s4 de ismi deimi olabilir, bu anismayon se癟eneklerini kapatt覺覺nda gereksiz ge癟i efektlerinden kurtulmu oluyorsun zaten men羹 h覺z覺 g繹zle g繹r羹l羹r ekilde iyileiyor..
D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 81 misafir
|