Sevgili Asymptote o halde;
-tam tersine pipoya balayarak sigaray覺 b覺rakt覺m
-Vauen Dr Perl Junior veya Stanwell. Her ikisi de activated Carbon
-Balsa Hi癟 kullanmad覺m, ama bir kimyac覺 olarak Balsa'n覺n aktif karbondan daha fazla verim salayaca覺n覺 d羹羹nm羹yorum. 90% nerede ge癟iyor bilmiyorum ama tahminim bu oran覺n "zararl覺 gazlar" deil "zararl覺 bileenler" i癟in doru olabilecei y繹n羹nde. Yukar覺da yazd覺覺m gibi aktif karbonun daha da etkili olduu kanaatindeyim.
-Belki al覺kanl覺ktan, filtre kulland覺覺m pipolar覺mdan 癟ok daha fazla keyif al覺yorum. Filtresiz pipolar i癟in a覺z i癟erisinin iyice deforme (dumana al覺ma) olmas覺 gerekiyor, l羹leta覺 haricinde de filtresiz pipoyu ahsen tercih-tavsiye etmiyorum.
-T羹rkiye'de pipo t羹t羹n羹 sat覺覺 iki marka (TPT ve yaylada) d覺覺nda yok-yasak. Ben ya yurt d覺覺 癟覺k覺lar覺mda veya e-dost 癟覺k覺lar覺nda Duty Free'lerden stok yap覺yorum. T羹rkiye duty free'lerinde bulunabilecek t羹t羹n 癟eidi de ne yaz覺k ki 癟ok 癟eitli deil, ama aralar覺nda 癟ok kalitelileri var (Davidoff, WO Larsen). Bunun haricinde ka癟ak yollarla gelen-veya geldii s繹ylenen, benim hi癟bir zaman g羹venmediim bir癟ok pipo t羹t羹n羹 var piyasada, a覺rl覺kla capt. Black ve benzeri youn aromal覺 t羹t羹nler, dediim gibi, filtrenin bile 癟akmas覺n覺 g繹rm羹 olarak bu t羹t羹nlere hi癟 g羹venmiyorum-tercih etmiyorum. Bir de 襤stanbul'da pipo i癟enler aras覺nda bilinen, tabiri caizse "butik 羹retim" yapan bir beyefendi var, d繹nem d繹nem kullan覺yorum t羹t羹nlerini ve memnunum.
Cevaplar覺m imdilik bu kadar

Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...