Timsah » 19 Haz 2014, 13:45
Yard覺mc覺 olur mu bilmem ama bizde ge癟tiimiz g羹nlerde avmlerde portatif ekilde kurulan 癟antac覺, kahveci, m覺s覺rc覺, ekerci ve bardakta 癟ikolata gibi iletmelere g繹z atm覺t覺k.
Tabiki arkada覺m avmde bir maaza m羹d羹r羹 onun 癟ok yard覺m覺 olmutu . Onun sayesinde 繹dedikleri kiralar覺 yapt覺klar覺 cirolar覺 ne kadar sermaye ile kurulduklar覺n覺 avm sorumlusu ile g繹r羹羹p 繹renmitik . Ben kendi ad覺ma konuursam 癟ok a覺rt覺c覺 rakamlar duydum verilen kira olarak ayl覺k yap覺lan ciro olarak sadece kiradan yola 癟覺karsak bana g繹re ciddi bir rakamd覺.羹nk羹 maazalara g繹re o ufak iletmelerin y覺llard覺r 繹dedikleri kiralar y羹ksek rakamlard覺.Buda i yapt覺klar覺n覺 g繹steriyordu. Burdan yola 癟覺karak d羹羹n羹lebilir bir giriim alan覺 olduunu d羹羹nd羹m.羹nk羹 b繹yle yerler bir merkeze bal覺 deildi sadece sahibi bir kii idi ve kendi sermayesini kullanarak ger癟ekletirdii bir giriimdi. Ger癟i hala arat覺r覺yoruz acaba ne yapabiliriz diye . Ama san覺r覺m herey d繹n羹p dola覺p '' risk '' almaya geliyor buda insan i癟 g羹d羹s羹 diye d羹羹n羹yorum . C羹nk羹 hep akl覺m覺zda ya olmazsa bor癟lan覺rsak vs. kayg覺s覺 var . Neyse uzatmayal覺m farkl覺 bir bak覺 a癟覺s覺 olarak paylamak istedim

En son
Timsah taraf覺ndan 19 Haz 2014, 13:51 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Umut doar genellikle, her ey umutsuzlat覺覺nda.