TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hobilerimiz

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Hobilerimiz

Mesaj Hsnmrycl » 16 Oca 2013, 09:42

ben start verdiğimde 1 tane bile çekemşyordum :)
1 ay sonunda 30 tane çekiyordum.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj asymptote » 16 Oca 2013, 10:54

Şınav konusunda üstüme yoktur, lisede atletizmle uğraşırken tek seferde çok rahat 100 şınav çektiğimi hatırlıyorum. Aradan çok zaman geçti, eski performans kalmadı tabi, yine de askerde şınav konusunda tek sorun yaşamayan kişi bendim. Millet 20 deyince dökülüyordu ben 30-35 çok rahat çekiyordum. Şınavda ne kadar iyiysem mekikte de o kadar kötüyüm bu arada :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Baran » 16 Oca 2013, 11:22

asymptote yazdı:Dergileri ne yapacaksın Baran? :D

Yabancı dergileri ve yerli özel sayıları ayırıp geri kalan hepsini sattım malesef.Nişanlım acımadı :roll:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj aleron » 17 Oca 2013, 03:34

yürümek. bazen 2-3 saat durmadan yürümek.
Kullanıcı avatarı
aleron

Mesaj Strider » 17 May 2013, 02:35

10 yasinda basladigim koleksiyonerlik aslinda bir Saat koleksiyonu vb tiptekilere nazaran cok fiyatli olmasada o yaslarda butcemi zorlayan ve daha yeni birakmis oldugum Movie props-replica-statue koleksiyonum mevcut.. Cinemaquette lerden tutun kilic-helmet replicalarina kadar bircok urunum var fakat yas yavas yavas ilerliyor ondan biraktim cunku farkli seylere yonelmek istiyorum saat gibi.. Detayli resimleri eklerim uygun bir zamanimda :) Bu arada bu bahsettigim koleksiyonerlik cok keyifli ama bazi urunlere bir o kadar harcanabilen ve kiside alim istegi tutku olusturan bir hobi. Atiyorum filmde kullanilan bir Bond saati mesela ucuk fiyatlara gidiyorsa bir ayakkabisida bir o kadar fiyatlarda satiliyor screen used diye adlandiriliyor bilmeyenlere bende ki en onemli parcalar iki tane Cinemaquette urunum.. Bu koleksiyonu dagitmak istemiyorum o kadar emek harcadim ileride cocuklar eglenir belki :) Dedigim gibi uygun bir vaktimde resimleri ekleyecegim..
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj onatozer » 17 May 2013, 13:12

Strider yazinca ben de yazayim dedim, arada depresen bir hobim var benim de filmlerle ilgili; basta Sean Connery nin James Bond serileri olmak uzere film karelerinin imzalı fotograflarını biriktiriyorum. Ayrıca efsane pilot Ayrton Senna ilgili ufak tefek seyler de almaya çalışıyorum. Bu isin patek i ise benim icin orjinal imzalı James Dean fotografı :)
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Strider » 17 May 2013, 14:16

mcco yazdı:Strider yazinca ben de yazayim dedim, arada depresen bir hobim var benim de filmlerle ilgili; basta Sean Connery nin James Bond serileri olmak uzere film karelerinin imzalı fotograflarını biriktiriyorum. Ayrıca efsane pilot Ayrton Senna ilgili ufak tefek seyler de almaya çalışıyorum. Bu isin patek i ise benim icin orjinal imzalı James Dean fotografı :)

Merhaba iyi yaptiniz yazarak :) bu tarz seylere ilginiz olmani beni sevindirdi aslinda bu tarz seyler bircok kisi tarafindan gereksiz olarak goruluyor iste ne bileyim adam aliyor evinde duruyor ne gerek var gibi aslinda oyle degil keyif isi bu da, herhangi bir yardimim dokunabilecekse sormaniz yeterli, bir arkadasimizin cok buyuk James Bond koleksiyonu var daniel craig imzali resimlerden tutun filmde kullanilan silahlar vb. kadar..
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj onatozer » 17 May 2013, 14:19

Sevgili Strider, değerli yorumunuz ve yardım teklifleriniz icin teşekkürler. Ben biraz hobiler konusunda maymun istahli olduğumdan bazen birine yönelik digerlerini bosluyorum. Bu hobimdeki heyecanım biraz daha artarsa ilk olarak danışilacaklar listemin basına yazdım sizi.
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners