Çok şık, özel seçimler. Naçizane, şöyle roma rakamlı, beyaz kadranlı, siyah kayışlı bir dress ile kutu sonsuza dek tamam olur diye düşünüyorum. Tank veya reverso aradı gözlerim.
SeiKinetic yazdı:Çok şık, özel seçimler. Naçizane, şöyle roma rakamlı, beyaz kadranlı, siyah kayışlı bir dress ile kutu sonsuza dek tamam olur diye düşünüyorum. Tank veya reverso aradı gözlerim.
En güzel zamanlarınıza eşlik etsin hepsi.
matadormax yazdı:SeiKinetic yazdı:Çok şık, özel seçimler. Naçizane, şöyle roma rakamlı, beyaz kadranlı, siyah kayışlı bir dress ile kutu sonsuza dek tamam olur diye düşünüyorum. Tank veya reverso aradı gözlerim.
En güzel zamanlarınıza eşlik etsin hepsi.
@SeiKinetic, @mturann, Teşekkürler.![]()
Aslında dress konusuna çok mesafeliyim çünkü bilek görmeyecek biliyorum, çünkü sık ceket kullanan birisi değilim. Genellikle spor takılırım. Özel davet veya toplantılarda ise, takım elbise ile birlikte daytonayı tercih ediyorum. Takım içine hep beyaz gömlek giyerim bu yüzden panda dial gayet uyum sağlıyorTank'ı çok beğeniyorum eşimin koleksiyonunda da mevcut, gerekirse ondan ödünç alırım fakat reverso'ya bir türlü ısınamadım. Ama 50'li yaşlara gelirsem, koleksiyona platinum bir Lange 1'i kesinlikle dahil etmek istiyorum.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 52 misafir
|