TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Mesaj matadormax » 28 Haz 2025, 18:15

Güncel favori 8’lim. Kıyafete göre kombinlemek için bana yetiyorlar. Son favori koltuğa oturan ise, CW twelve oldu.

Resim
Kullanıcı avatarı
matadormax

Mesaj SeiKinetic » 30 Haz 2025, 02:11

matadormax yazdı:Güncel favori 8’lim. Kıyafete göre kombinlemek için bana yetiyorlar. Son favori koltuğa oturan ise, CW twelve oldu.

Resim
Çok şık, özel seçimler. Naçizane, şöyle roma rakamlı, beyaz kadranlı, siyah kayışlı bir dress ile kutu sonsuza dek tamam olur diye düşünüyorum. Tank veya reverso aradı gözlerim.
En güzel zamanlarınıza eşlik etsin hepsi.
Tutto ha una maniera.
Kullanıcı avatarı
SeiKinetic

Mesaj mturann » 30 Haz 2025, 10:20

matadormax yazdı:Güncel favori 8’lim. Kıyafete göre kombinlemek için bana yetiyorlar. Son favori koltuğa oturan ise, CW twelve oldu.

Resim

:thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj matadormax » 30 Haz 2025, 11:05

SeiKinetic yazdı:

Resim
Çok şık, özel seçimler. Naçizane, şöyle roma rakamlı, beyaz kadranlı, siyah kayışlı bir dress ile kutu sonsuza dek tamam olur diye düşünüyorum. Tank veya reverso aradı gözlerim.

@SeiKinetic, @mturann, Teşekkürler. :thumbup:

Aslında dress konusuna çok mesafeliyim çünkü bilek görmeyecek biliyorum, çünkü sık ceket kullanan birisi değilim. Genellikle spor takılırım. Özel davet veya toplantılarda ise, takım elbise ile birlikte daytonayı tercih ediyorum. Takım içine hep beyaz gömlek giyerim bu yüzden panda dial gayet uyum sağlıyor :) Tank'ı çok beğeniyorum eşimin koleksiyonunda da mevcut, gerekirse ondan ödünç alırım fakat reverso'ya bir türlü ısınamadım. Ama 50'li yaşlara gelirsem, koleksiyona platinum bir Lange 1'i kesinlikle dahil etmek istiyorum.
Kullanıcı avatarı
matadormax

Mesaj mturann » 30 Haz 2025, 11:24

matadormax yazdı:
SeiKinetic yazdı:

Resim

@SeiKinetic, @mturann, Teşekkürler. :thumbup:

Aslında dress konusuna çok mesafeliyim çünkü bilek görmeyecek biliyorum, çünkü sık ceket kullanan birisi değilim. Genellikle spor takılırım. Özel davet veya toplantılarda ise, takım elbise ile birlikte daytonayı tercih ediyorum. Takım içine hep beyaz gömlek giyerim bu yüzden panda dial gayet uyum sağlıyor :) Tank'ı çok beğeniyorum eşimin koleksiyonunda da mevcut, gerekirse ondan ödünç alırım fakat reverso'ya bir türlü ısınamadım. Ama 50'li yaşlara gelirsem, koleksiyona platinum bir Lange 1'i kesinlikle dahil etmek istiyorum.

Lange renk verir :)
Kullanıcı avatarı
mturann

Önceki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 52 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners