Saatolog 2025 Online Sipariş İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Mesaj darksider » 16 Tem 2015, 00:59

Foruma üye Olduğum günden beri her Başlıkta çok keyifli, seviyeli, bilgi dolu mesajlar okudum bugüne kadar. Farklı konulardaki atışmalar bile (Çin üretimleri, Omega vs Rolex, vs.) o kadar düzeyli ve paylaşılan referanslar vb. Sebebi ile ufuk açıcı cinstendi. Bu sebeple de görece yeni bir üye olmama rağmen her ortamda TSF'nin ne kadar seviyeli ve bilgi paylaşımı-edinimi açısından ne kadar güçlü bir platform olduğunu anlatıp durdum.

Ne yazık ki birkaç gündür şu Başlıkta Yazılan Şeyler, özellikle farklı görüşlere karşı olan Hoşgörü eksikliği ve ne yazık ki bununla başlayıp haddini aşan genellemeler beni cidden çok üzüyor.

Hepimizin (öyle sanıyorum ki) ortak Noktası olan saat sevgisi bizi bu kadar güzel bir ortamda bir araya getirmişken, ... İnsanlara ve farklı görüşlere karşı bu kadar kırıcı ve hatta Saygısızlık düzeyinde Yorumları gerçekten anlayamıyorum.
TSF'nin prestiji adına Bu tutum ve bu konu bitmeli...
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullanıcı avatarı
darksider

TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mesaj whiskey » 16 Tem 2015, 01:04

darksider yazdı:TSF'nin prestiji adına Bu tutum ve bu konu bitmeli...

+1..
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj ysrFCB » 16 Tem 2015, 01:16

Bazi kisiler cidden insanliktan,terbiyeden yoksun, bu iki gorus icinde gecerli, Artik biraz saygi.
ysrFCB

Mesaj Aristophan » 16 Tem 2015, 02:42

yıllardır forum üyeliğim vardır, genellikle okumayı ve zaman zaman foto paylaşımı yapmakla yetinmişimdir, üstadların saat , mekanizma ile bilgi paylaşımını zevkle takip ederim, çoğu zaman da diğer başlıklar altında her türlü bilgi , yorum , kişisel beğeni , vs , vs , paylaşımları oldukça öğretici bulmuşumdur, siyasi tercihlerin bile belli bir nezaketle masaya yatırldığına , sosyo ekonomik düzeye , eğitim ve dünya algısına bakmaksızın herkesin birbirine yardımına koştuğuna şahit olmuşumdur. Gerek bu başlık , gerkirse de diğer başlıklarda olsun hiç kimsenin kendi yaşam tarzını , siyasi görüşünü , din algısını başkasaına dayattığına ya da kınadığına, kadir gecesi paylaşımındaki o meczup paylaşıma kadar , münferit , bir iki çıkış dışında şahit olmadım. müslüman inancı kadar , evrensel bir platform olan tsf çatısı altında , diğer dinlere mensup , agnostik, deist , pagan , herneyse başka inançlara sahip üyeler mevcut , sebt zamanı et paylaşımlarını kınayan , ya da kerbela oruçlarında şaraplı biralı fotoları küfür ya da tehditle karşılayanı da hiç görmedim, elbette sapla samanı ayırmalı , islamı yanlış yaşadığını , algıladığını düşündüğümüz kişileri uyaralım , ya da kınayalım , ama başka yaşam biçimlerini kınamak ya da tehdit etmek kimsenin haddi değildir, sana yakıştıramadım arkadaş , yok efendim çok provokatif oldu , tarzı yorumları da son derece güdük ve yersiz bulduğumu söylemedn geçemiyeceğim. Fransada olan saldırı hiçbir şekilde açık kapı bırakmaksızın inasnlığa karşı işlenmiş bir kıyımdır, keza suriyede olup bitenler cihat adı altında yapılan vahşetten ibaret , sizce de birileri kalkıp sadece bu referanslarla size islam dini kokuşmuş , aşağılık bir dindir dese rahatsız olmaz mıydınız, kendi adıma artık, islami fetişlerden , kendi ianancına saygı adı altında diğerlerini boğazlamaya çalışan , yoksayan , faşizan bu tavırlardan çok ama çok sıkıldım , ya arkadaş bu ülkede , bu topraklarda sizler yok iken , yunanlılar yaşamış , ermeniler yaşamış, insanlar kibeleye tapınmış , üstelik gayet kardeşçesine , paylaşarak yaşamış ,demem o ki böylesine nezih , elit , adam gibi nefes aldığımız bir iki mecra kalmışken buralara da bulaşmayın, burayı kirletmeyin ,siz istemeseniz de bizler varız , görmezden gelmeye çalışsanız da inanın ki sizden daha zekiyiz , hoşunuza gitsin gitmesin , daha seviyeli , bilgili , kültürlü ve donanımlıyız . Adam keyifli bir sofra kurmuş , paylaşmış , beğenmediysen , bakmazsın olur , biter , ama olmaz mübarek ehlibeytten ya almış ta hz muhammedden icazeti salya saçarak küfürler savuracak , tehdit edecek , biz de mal mal eyvallah efem diyeceğiz , sonra da her iki görüş saygıya davet edilecek . İnsanlar saygıyı yeterince göstermiş , haddini bilmeyen arkadaşı da diğer arkadaşalrı tenzih ederek , seviyesizliğini başka platformlarda sürdürmeye davet ediyorum.Kandil de mübarektir , paskalya da kutsaldır , bilmediğim diğer inançların kutsal günleri de öyledir, ateistin içkisi, deistin pekmezi , arayışta olanın yoğrudu ve çarşambası da öyledir. Ben hümanizm , doğa ve hayvan sevgisi der geçerim herşeyi bir kalemde .Baran :thumbup: , asympote :champ: , yaşına rağmen olgun tavrıyla miriel :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
Aristophan

Mesaj minus2point4 » 16 Tem 2015, 09:15

Önce şahsıma gönderme yaparak hedef göstermeye çalıştınız, sonra açık bir şekilde şahsımı ve diğer bazı forum üyelerini yozlaşmışlıkla suçladınız.
Architecte yazdı:Kutsal olana Charlie Hebdo gibi saygısız olmayacaksınız. Yoksa bedelini ödersiniz
Kutsal olan bir günde herkese açık olan bir forumda içki sofrası kurmayacaksınız

Ardından tüm forum üye ve adminlerinin size gösterdiği toleransı daha da suistimal ederek yaptırım dolu cümleler kurdunuz. Üzerine nefret dolu söylemlerinizle forumu ayağa kaldırıp kendinize arka çıkan birilerini aradınız ama bulamadınız.

Architecte yazdı:Biraz daha öveyim o zaman. İnsanlık tarihinin en büyük insanı olan Hz Muhammed'in karikatürlerin yapanlar, alay edenler, aşağılayanlar cehennemin dibine hep beraber gitmişlerdir. Ruhları ateşlerde yansın. Yedikleri içtikleri zıkkım olsun.
Bu aşağılık herifleri cehennemin dibine yollayan kardeşlerimin önünde saygıyla eğiliyorum.

Son cümlenizden sonra diyecek bir şey bulamıyorum net bir şekilde teröristsiniz. Bana kalırsa bu forumda yeriniz yok. Yaptığınız boş konuşmalara tolerans gösterilebilir ancak siz bu sınırı çoktan aşmışsınız.
Kullanıcı avatarı
minus2point4

Mesaj asymptote » 16 Tem 2015, 10:35

Katlanılmazsın!
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Anesthesia » 16 Tem 2015, 10:48

Resim
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj asymptote » 16 Tem 2015, 10:51

Architecte yazdı:hiç bir kutsalı olmayan kesimdir.

Her insanın mutlaka kutsalı olması mı gerekiyor? 42 sene yaşamışsın, bu şövenist kafayı değiştirmek hiç aklına gelmedi mi senin?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: autograph ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners