Saatolog 2025 Online Sipariş İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Mesaj SeRxx » 16 Tem 2015, 11:36

Ben daha zihniyetini değiştirebilen bir yezid tohumu görmedim. Fırsat bulsalar; yine yakarlar, yine keserler, yine kestikleri kafaları top yapıp oynarlar.

asymptote yazdı:Her insanın mutlaka kutsalı olması mı gerekiyor? 42 sene yaşamışsın, bu şövenist kafayı değiştirmek hiç aklına gelmedi mi senin?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mesaj Clk » 16 Tem 2015, 11:38

architecte, mesajini sildim. Burasi Kasimpasa kiraathanesi degil!!!

Bu mesajim da sana ilk ve son uyarim. TSF'nin kurallari belli. Bu kurallar icerisinde davran yada sus!

Konu ile ilgili tek bir cümle daha yazarsan forumdan uzaklastirilacaksin.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj ozylion » 16 Tem 2015, 12:00

Resim
Mustafa Kemal Atatürk'ün koymuş olduğu hedeflerden biri olan,muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmenin özlemiyle yanıp tutuşuyoruz!!!
Güzel bir gün olsun[emoji6]
Kullanıcı avatarı
ozylion

Mesaj eraslani » 16 Tem 2015, 12:43

Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Clk » 16 Tem 2015, 12:57

eraslani :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj manil » 16 Tem 2015, 13:08

işlerimin yoğunluğundan dönüp bakamadım foruma. Bir de ne göreyim, çarli hebdo baskınından girmişiz, ceza takdir etmeye uzanmışız. Haddimizi bilelim. İnsanların iyi niyetinden şüphe etmemek esastır.

Bir insan Kadir gecesinin olduğu gün alkollü içki fotosu koyamaz mı? koyar, bize ne.

Kimseyi karşılaştırmak istemiyorum ama bir gün için bu kadar alıngan olmak bana biraz tuhaf geliyor.

İslami ölçülere göre yaşarsan yaşarsın. Bu kadar basit. Kadir gecesi diye bu kadar ucuz kahramanlığa gerek yok. Böyle özel günlere takıntılı olmak bende ayrıca işin show business kısmı olarak algılanıyor.

Gidişhatta tehlikeli benden demesi. bugün karikatür olayını desteklersin, ışid'e katılırsın. Katıldığında sana gidip suriyeli alevi ailenin 3 yaşındaki çocuğunu kes derler. kesmezsen o dakika yaptığın ettiğin bütün bu islami atarlar boşa gider, kankin olan arap ışidci senin kafanı keser mürted ilan edip. umarım anlatabilmişimdir ne güzel bir yolda olduğunu.

aklınızı başınıza alın beyler. burası hobi forumu. germeyin. ne bu ya!!!
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj minus2point4 » 16 Tem 2015, 14:26

Fırında tahinli helva.. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
minus2point4

Mesaj Clk » 16 Tem 2015, 15:01

Minus2point4 arkadasimizin mesaji ile normaline dönen Bistro basligi ve iki gündür burada yasanan tatsiz olaylar ile ilgili birseyler yazmak istiyorum.

TSF kurulus amaci ve cizgisi belli olan ve gectigimiz yillar icerisinde siz sevgili üyeler ve bu platforma zaman ve emek veren moderatörler (kendimi haric tutuyorum) sayesinde büyüyüp gelisen Türkiye Cumhuriyeti'nin en saygin forumlarindan biridir. Forum icerisinde aktif yada pasif olan üyelere hakaret, özel hayatlarina saldiri yada tehdit ne forum ne de ahlak kurallarina uyar. 20.000 üyesi olan bir forum icerisinde cesitli kültür, din, mezhep ve anlayisa sahip üyeler mevcut olup; foruma güzellik katan da bu renkliliktir.

Bu mesaj vasitasi ile acikca belirtmek isterim ki bu cesitlilige zarar verecek, üyelerimizi tehdit edecek, özel hayatlarina yada kisiliklerine saldiri olarak algilanacak her türlü mesaj kaldiralacak ve uygunsuz mesaj sahipleride uyarilacak yada direkt uzaklastiralacaktir.

TSF üyelerinin varligi ile anlam kazanan ve güzellesen bir platform. Bu platformda Saat, Otomobil, Moda, Müzik, Filozofi, Astroloji, Fizik, Gourme her türlü META bazli konuyu konusalim tartisalim hatta savasalim (Saat Savaslari) ama lütfen özgürlüklerimize saygi gösterelim.

Dünden beri bu baslik altinda yasananlar Omega-Rolex karsilastirmasi gibi bir geyik degil tam tersi kan bulasmis, hicbir din, mezhep yada düsünceye mal edilemeyecek utanc verici konulardir.

Sag duyulu yaklasimi icin TSF ailesine tesekkür etmeyi bir moderatör olarak (her ne kadar gereksiz bir moderatör olsam da :D ) borc bilirim.

Bu baslikta yer alan ve konu ile alakasiz olan bütün mesajlar bir kac gün icerisinde temizlenecektir.
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: gargamell, onur226, scarbo ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners