Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın, arkadaşım kendi cep telefonuyla çekti. Bu arada fark ettim de "Saatlerimiz sporda" türünden bir başlığımız yok bizim.. Gönüllü bir arkadaş kursun, biz de ilgili paylaşımlarımızı o başlık altından yapalım diyorum..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Teşekkürler mlm, G-Shock iyi bir asker, her şartta, her daim göreve hazır bekliyor:)
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya
Serdarfb cok şık Cengiz, 2fast'in açtığı benzer bir başlık olacaktı, hatta o başlıkta masa tenisi konusunda rakip tanımadığımı da ifade etmiştim Bilmiyorum artık
Cengiz Ustam ben çok iddialı değilim, arkadaşla yaptığım maçı da kaybettim zaten Ama iddialı arkadaşları genelde yeniyorum bak söyleyeyim Bahsettiğin başlık hangisiydi, ben nasıl görmemişim.. Demek ki forumda halen girip çıkmadığımız odalar var..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein