raven yazdı:Saatlerimiz antrenmanda diye başlık mı açsak ne![]()
Aklıma geçen gün spordayken gelmişti fakat spor yaparken saat takmadığım veya genelde tercih edilmediğini düşündüğüm için oluruna bıraktım.
Tüm paylaşımlara

asymptote yazdı:
Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın, arkadaşım kendi cep telefonuyla çekti. Bu arada fark ettim de "Saatlerimiz sporda" türünden bir başlığımız yok bizim.. Gönüllü bir arkadaş kursun, biz de ilgili paylaşımlarımızı o başlık altından yapalım diyorum..
Tgm yazdı:eraslani![]()
ben de bisikletime biniyorum hemen her günama şu ülkede hiç mi bisiklet yolu yapmazlar be kardeşim
raven yazdı:Tgm yazdı:eraslani![]()
ben de bisikletime biniyorum hemen her günama şu ülkede hiç mi bisiklet yolu yapmazlar be kardeşim
Yapmaz olurlar mı? İstanbul'da bisiklet yolları var. Mesela Bostancı sahil ve baya da uzun bir yol fakat bisiklet yolunun hemen dibinde mangal sefası yapan şehirde yaşayan fakat şehirlileşememiş avam takımı ortalığı dumana boğduğu için bisiklete binmek işkence oluyor. Bisiklet yolunda yürüyüş yapanları saymıyorum bileBisiklet yollarını her şehre yaymak lazım fakat ondan önce bisiklet kültürünü ilkokuldan itibaren vermek lazım, yoksa bisiklete karne hediyesi zihniyeti ile yaklaşıldığı sürece ne yollar artar ne de yollar amacına uygun kullanılır.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: MSN [Bot] ve 124 misafir
|
||||||||||||||